Reklama

Reklama

Buldermanden

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Dánsko, 1996, 17 min

Obsahy(1)

Strašidelná rozprávka o Buldermandenovi, ktorý žije v komíne a žerie neposlušné deti. (sochoking)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pěkný rodinný snímek s trochou hororové atmosféry, ale velice dobře natočený. Malá Ida musí dávat pozor na svého nezbedného a rozmazleného bratra, což se jí samozřejmě moc nelíbí. Obě děti často prozkoumávají starý dům, ale co když narazí na obávaného Buldermandena? Bylo to celé takové nevinné, ale díky skvělému ozvučení a solidním dětským výkonům, jsem si celé sledování docela užil. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Príjemná detská horroráčkovitosť , v ktorej exceluje vtedy len 10 ročná Stephany, no nezaostáva ani 5 ročný Móris. Vymyslená bájka o Bulderovi, ktorý vlastne ani nebol tak celkom vymyslený. Síce farebne sfiltrovaná, no aj tak pohodová pohoda. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná lehce hororová povídka s černobílým lookem. Další dva díly téhle dánské trilogie si ale asi nechám ujít. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Štylisticky príjemný, príbehovo nudný. No čo čakať od niečoho, čo sa sústredí na ´´urban legend´´ o kominárovi, čo sa stravuje s omladinou? ()

xargos 

všechny recenze uživatele

Krásný "dětský horor" pro celou rodinu. Všeho má tak akorát - délky, masek, počtu lidí a lidiček, příběhu, emocí - strachu i smíchu - a dobrého konce. A nic nevadí, pokud neumíte dánsky, "filmek" je i tak srozumitelný. ()

Reklama

Reklama