Reklama

Reklama

For the Sake of Vicious

Trailer

Obsahy(1)

Přepracovaná zdravotní sestra se vrací domů a nachází zde maniaka, který se schovává s pohmožděným a zbitým rukojmím. Když se na její domov snese nečekaná vlna násilných vetřelců, stane se z toho boj o přežití. (JasonCZ)

Recenze (20)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Konecne poriadna roz*ebavka,ktora sa dala pozerat bez toho,aby som nemal nervy z drbnutych hercov ci sa nudil ako deti v skole,krvavy,nasilny a brutalny home invasion z Kanady s vydarenymi gore efektami,takto si to predstavujem,toto bolo podla mojho gusta,nemam co dodat ani vytknut,bavil som sa kralovsky...:-) ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Chlápek odtáhl ženskou do prvního patra a říká ji: "Netuším, co se tady děje?" Myslím, že to netušil nikdo! Děsná sračka! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušně brutální Kanadský Home invasion! První půlka je sice dost o ničem, staví to na třech postavách o zdravotní sestře, která se vrátí domů a tam je maniak, který zmlátil druhého chlapa do bezvědomí za znásilnění jeho dcery. Půl hodiny se to tam řeší a vyloženě zajímavé to není, ale! jakmile vtrhnou do baráku maskovaní útočníci začne solidní řežba, která až do konce nepoleví. Musím vyzdvihnout hudbu, ta pěkně přidává na intenzitě a taky slušné gore, krve se zde tvůrci rozhodně nebojí a má to docela říz. ( podříznuté krky a kladivo v oku vede). Naštěstí se tam řežou víc jak půl hodiny vkuse, tak film uteče jak voda. Akorát look je levnější a nesmí divák nad tím moc přemýšlet, ono těch otázek moc zodpovězených nebude. Na jedno podívání s tím však problém nemám. 6/10. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pamätá si niekto "The Tortured" ??? Ale jasné, jasné, nato sa "For the Sake of Vicious" nechytá, no stále je to principiálne z dejového hľadiska podobný počin, akurát sa tvorcovia posnažili o akúsi inovatívnu vložku v podobe trošku originálnejšej zápletky. Ja osobne som milo prekvapený, lebo natočené je to solídne, pričom ani gore nebolo veru najhoršie. Čo sa týka logiky, do toho nešpárajme, lebo potom by to bolo prepad jak Brno, ale inak sa v rámci "Home invasion" tento počin prehltnúť dá .. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Chvilka dohadů, snaha diváka zjistit, kdo je kdo, a po zbytek filmu jeden šťavnatý masakr. Romina objeví po návratu domů dva cizí chlapy - Chrise a Alana, z nichž jeden je zmlácený (Alan) a druhý mu vyhrožuje. Postupně se ukáže, že až tak cizí nejsou. Vše se točí ohledně znásilnění dcery Chrise, který chce od Alana doznání. Pak k domu přijíždějí maskovaní muži...a další maskovaní muži...a masomlejn se rozjede na plné obrátky. OK, s kladivem zaraženým skrze oko do hlavy byste asi těžko bojovali dál, po několika bodnutích do břicha byste nejspíš už ze země nevstali. Mnohé postavy mají několik životů, než zkapou, ale to je právě hlavní motiv - mlátit se hlava nehlava, až krev stříká. Samozřejmě dojde i na několikeré podříznutí, střelbu, mlácení vším, co přijde pod ruku, a o všechno, co je v dosahu. Příběhově hloupé a naivní, ale svižná vybíjená v doprovodu šlapající hudby mi tentokrát docela sedla. Za poctivé gore...2,5*. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Problémem filmu je, že nenabídne žádnou sympatickou postavu, které by mohl divák fandit. Co se týče děje snímek taky určitě neohromí. Čím by ale zaujmout mohl je druhá půlka, která se změní v celkem krvavou jízdu, která sem tam nabídne i nějakou vydařenější gore scénu. Takže doporučuju dát mozku voraz a jen si užívat tu krvavou řežbu odehrávající se v jednom baráku. Lepší 3hvězdy. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

V Kanadě určitě nadprůměrná podívaná, u mě doma v křesle ale nudná, neoriginální se strašně přihlouplým jednáním všech postav blbost, kde to zachraňují pouze celkem povedené krvavé fighty (kladivo v oku asi top scéna). Navíc všechny postavy jsou nesympatické a bylo mi úplně jedno, kdo za co může a kdo dřív zdechne. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chvilemi az zanr musiciho porna. Prostredi filmu je krute, nasilne, ale nikoliv bez duse. Pokud neocekavate vyvoj postav, muze se vam to libit. Zbrane jsou tu zabavne improvizovane jako kladivo nebo dekl septiku. Jinak ma film predstavivosti malo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, jak čilej a akční ještě dokáže bejt chlápek s tesařským kladivem vraženým do oka. A to není jediný absurdum v tomhle poloamatérským levným béčku. Aktéři, hlavně ti maskovaní maníci, se chovají neskutečně pitomě, až to nejednomu divákovi film dočista znechucuje. I zápletka je dost kostrbatá, děj přiblblý a herci nevýrazní. Chápu, že měl nějakej podprůměrnej rejža chuť natočit film, ve kterým by mohl využít svoje nápady na hezky krvavý až sadistický scény. Ale nechápu, že vzal zavděk tak slabým scénářem. Jo, koukám že rejžové jsou dva a jeden z nich si ten scénář dokonce sám napsal, tak to už mi hlava nebere vůbec. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak do půlky to vypadá jako klasická hra s divákem na vinen či nevinen. A není to hra úplně povedená, za což nese vinu zejména představitel maniaka, který nedůvěryhodně přehrává. Jenže krátce po polovině se to zvrhne do totálního masakru, v němž není nouze o prostřelená kolena, podřezané krky či kladiva zaseknutá v hlavě. Jo, to co tady hlavní aktéři přežili, by neustál ani John Rambo v plné síle, ale upřímně řečeno jsem neměl potřebu si toho nějak moc všímat. O nějakých extra hereckých výkonech to tady podle očekávání není, ale hlavní hrdinka v podání Lory Burke mi byla hodně sympatická, což nějaké to procento navíc udělalo. 70% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film od začiatku vyzeral, že potrebuje dostáť jednu na p.č. aby sa schopil a minimálne jednu dostal a naozaj sa prebral. Čo vyzerala jednoznačná záležitosť, to napokon dospelo k tomu, že to až tak jednoznačne nebolo. Je to chaotické, divák nemôže mat ani tušenia, kto je kladný a kto je záporní hrdina a keď sa to i z tej zmesi masakru dozvie, je mu to už jedno, keď sú aj tak všetci mŕtvi. Masky super, krvavosť tiež, len tej logiky sa šetrilo a na príbehu sa tiež mohlo ešte zapracovať. Ako jedno hubka bez logických elementov paráda, ale druhýkrát to vidieť minimálne rok nepotrebujem. Čisté 3*. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Za celou dobu co sem na to čuměl (asi 50 minut) mě nikdo neobjasnil kdo je kdo, proč dělá to co dělá, a tak sem to utnul. Amatérská, a navíc blbá sračka, který se nevyplatí věnovat ani pět minut svýho života. 0%. P.S. Asi sem dospěl, a tak mi jen brutalita nestačí. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

Od pol filmu to nabere celkom dobré grády a krvou sa nešetrí. No čo to vyzdvihuje trochu vyšie je parádny soundtrack ktorý neprestáva od príchodu maskovanych chlapíkov až do konca. 60% ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

V první polovině filmu jsem si byl jist, že budu hodnotit "odpadem!", ale v druhé polovině po příjezdu masek se film nakopnul a byl to neskutečný soubojový masakr! Na minimálním prostoru začala taková krvavá bitva, že smekám, jelikož tento film se řadí mezi ty "levné". Film obsahuje nespočetné množství absurdit, ale já se bavil... až v té druhé polovině. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Film má 80 minut, ale připadlo mi, že má tak 3 hodiny. Ačkoli je tam hodně násilí, je to natočeno tak protivně a nezajímavě a nudně, že se na to prakticky nedá dívat. Všichni zúčastnění se standardně chovají jako naprostí debilové a celé to navíc doprovází naprosto odporná protivná hudba. Děj a příběh nulový, náklady nulové, herci nuloví. (7%) ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa desná srajda, bez hlavy a päty. A to gore, no nič moc, po pichnutí možom, či úderom kladivom lietali stále ako srnky. Herci desní. ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Strieka tu veľa farebnej tekutiny, ľudský život tu nemá takmer žiadnu hodnotu, hlavní hrdinovia skončia na konci špinaví a kuchyňa skončí zapatlaná, takže si nenáročný divák hororov príde na svoje. Na filme sa mi páčila najmä hudba, ktorá tam perfektne zapadne, ostatné bolo pomerne slabšie, ale aspoň to malo nejakú pointu. Druhýkrát pozerať by to nemalo asi žiadny význam, už prvýkrát bolo miestami utrpenie. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Umělecky nulové, masakr kvalitní, zápletka banální, ale pozadí tajemné, a hrdinové se rozhodně nespolehli ani na policii ani spravedlivé soudy, (to by dopadlo jako u nás) a to nejhezčí jsou koledy Halloweenu, které neumíme docenit. Mírně ke konci nudné. 50% ()

Reklama

Reklama