Reklama

Reklama

Velká Británie, 2001, 7 h 43 min (Minutáž: 57–58 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Vstupte do světa podmanivé krásy a objevte nové druhy, prohlédněte si dosud nespatřená místa a buďte svědky příběhů a zápasů o přežití, jaké kamerou dosud nebyly zachyceny. Modrá planeta je první seriál, který tak obsáhle vypráví o historii světových oceánů. Neobyčejné obrazy ze skrytého podmořského života ve své hrozivé přitažlivosti odhalují jedny z nejlépe ukrytých tajemství. Vstupte do světa podmanivé krásy a objevte nové druhy mořských živočichů, prohlédněte si dosud nespatřená místa a buďte svědky příběhů a zápasů o přežití, jaké kamerou dosud nebyly zachyceny. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (2)

Související novinky

National Geographic: Symfonie našeho světa

National Geographic: Symfonie našeho světa

03.02.2019

NATIONAL GEOGRAPHIC: SYMFONIE NAŠEHO SVĚTA kombinuje úchvatné záběry divoké přírody zachycené pro National Geographic s jedinečnou symfonií a hudebními motivy skladatelů Austina Fraye a Andrewa… (více)

Cesta ke středu Země

Cesta ke středu Země

17.05.2006

\"Až dosud jsme se dotýkali jen povrchu...\" je reklamní slogan dokumentu společnosti BBC Tajemství oceánu od režiséra Alastaira Fothergilla, který si vzal slova Johna Kennedyho k srdci: Když si… (více)

Reklama

Reklama