Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych řekl, že komediální prvky ve snímku takřka nejsou pokud tedy tvůrci nepočítají výbuchy hněvu hlavní postavy. Dále jsem si nějakou dobu i říkal, že dám 3 hvězdy, ale dojem z filmu mi pokazil především konec a několik zásadních děr ve scénáři, které tu kvůli spoilerům nebudu rozebírat. 45% ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Psychologický príbeh o duševných problémoch jedného policajta, na ktorý sa akoby len tak pomimo nabalil motív vlkolaka. O hrôzu tu ide až v druhom (alebo treťom) rade. V niektorých momentoch je film strihovo zaujímavo poňatý, ako keby si režisér bol spomenul na Deconstructing Harry od Woodyho Allena. Filmársky zaujímavý je aj spôsob, akým vsugerovať divákovi, že človek, na ktorého sa pozerá, je v skutočnosti vyšší asi o 35 cm, ten záver by som chcel vidieť ešte raz. Nuž a po neskutočne dlhej dobe je tu príležitosť pochváliť aj plagát, ktorý má k mainstreamu ďaleko asi tak ako ja do kráľovstva nebeského. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi schopná kamera, niekoľko sľubných atmosférických scén, krásna prírodná scenéria a dokonalý finálny zvrat, mali by z tohto filmu robiť aspoň potencionálne zaujímavý vlkodlači film. No, ale to by tam nemohla byt neskutočne iritujúca hlavná mužská postava, tak hnusne teatrálne vystúpenie policistu sa sem vonkoncom nehodilo. Škoda toho, film by u mna išiel veľmi vysoko, keby to pod taktovkou nemal režisér, scenárista a i herec v jednej osobe. Mohli to byt silne 4*, takto len slabe 3*, ale i tak si počínal dobre, keď si uvedomím, že som vobec nič od tohto filmu nečakal. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V malebném horském údolíčku, kde je zima v plném proudu, dojde k brutální vraždě mladé ženy. Její tělo je doslova rozervané, a tak není divu, že v šeptandě se objevuje slovo - vlkodlak. Navíc je úplněk, doba, kdy se lykantropové vydávají lovit. Přítele zavražděné zajistí, jenže než dojde k obvinění, je zavražděna obdobným způsobem další žena. Je jasné, že tady vraždí buď masový vrah, nebo nějaké monstrum. A pokud policie viníka co nejdříve nechytí, přibydou další mrtvoly. OK, nijak originální, ale pro fanouška podobných filmů lákavé. Jenže...jenže většina filmu se prokecá, Jim Cummings exhibuje, co to jde, leč Jim Carrey ani Bruce Cambell z něj nikdy nebude, a celé je to těžkopádné. Být však více temnoty, akce, přímějších napadení a atmosféry, pak mi to až tak nevadilo. Jediné, co příjemně překvapí, je rozuzlení, což mi k uspokojení nestačí... Jo a občasná hláška potěšila, jenže z pro mne podprůměrného hodnocení film stejně nevytáhne - Zaparkujte si na Elm Street! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nemám rád hororové komédie a tu som tým pádom spočiatku solídne trpel. Ale ako sa blížila druhá polovica, uvedomoval som si, že sa začínam baviť. A to tak, že dosť dobre. Nie geniálne, nie zázračne – ale dosť dobre? Áno, to by som povedal. Jednak začne atmosféra čiastočne vážnieť, jednak je na konci nečakaný twist (niekto asi povie, že ho čakal, ale ja nie) a jednak si obľúbite postavy v čele so šerifovým synom. Stvárnil ho zároveň režisér a scenárista tohto filmu, podobá sa na Caseyho Afflecka a jedná sa o úžasného nerváka, ktorého hysterické scény som si fakt poriadne užil a len som sa nedočkavo tešil na to, kedy mu nejaká postava dá najmenšiu (lebo to mu bohato stačí) zámienku na rozpútanie nového záchvatu. Chápem, že mnohých bude iritovať, ale mne sa práveže páčil. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama