Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

tron 

všechny recenze uživatele

Nemám rád hororové komédie a tu som tým pádom spočiatku solídne trpel. Ale ako sa blížila druhá polovica, uvedomoval som si, že sa začínam baviť. A to tak, že dosť dobre. Nie geniálne, nie zázračne – ale dosť dobre? Áno, to by som povedal. Jednak začne atmosféra čiastočne vážnieť, jednak je na konci nečakaný twist (niekto asi povie, že ho čakal, ale ja nie) a jednak si obľúbite postavy v čele so šerifovým synom. Stvárnil ho zároveň režisér a scenárista tohto filmu, podobá sa na Caseyho Afflecka a jedná sa o úžasného nerváka, ktorého hysterické scény som si fakt poriadne užil a len som sa nedočkavo tešil na to, kedy mu nejaká postava dá najmenšiu (lebo to mu bohato stačí) zámienku na rozpútanie nového záchvatu. Chápem, že mnohých bude iritovať, ale mne sa práveže páčil. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jimi to poňal svojsky. Do hororvého thrileru zasadil dosť na hranu posunutú postavu zástupcu šerifa, ktorý robí viac do prieku ako nie. Nie žeby to nebolo vtipné, ale čo je toto za mix žánrov? Plus ani motivácia vraha nebola nejak extra objasnená. Na môj vkus trochu guláš. Severania by z toho spravili skvelú mrzivú komédiu, amíci len toto. 2 z 5 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmy se zasněžených/mrazivých krajin mám docela rád a určitě nikdy nepohrdnu, když mají kriminální zápletku. Bohužel poslední dobou jsem jich viděl opravdu dost a tento kousek patří mezi ty slabší. Příběh samotný by ani nebyl takový problém, ovšem největší problém jsem měl se samotnou hlavní postavou tohoto filmu. Už dlouho jsem neviděl tak nesympatického hlavního hrdinu.Přitom samotné vraždy (útoky) přímo vybízely k pěkně krvavé podívané. Divák si ze začátku nemohl být jistý, zda je za vším skutečně mýtická bytost, nebo jen sériový vrah. Kamera i zběsilý střih tomu dost pomohl a ani mi zas až tolik nevadilo, že všechno důležité se odehrálo většinou mimo záběr kamery. Jenomže zápletka se točila hlavně okolo samotného Johna, u kterého se ani moc nedivím, že ho skoro každý nesnášel a dělal si z něj srandu. Díky tomu se dočkáme celé řady jeho afektovaných výstupů a pomalu ale jistě sledujeme jeho psychický pád až na samotné dno. Jen je mi vážně líto, že jde o poslední film Roberta Forstera (šerif), který umřel ještě před premiérou filmu.    Další problém vidím v tom, za každou cenu tam nacpat trochu toho morbidního / černého humoru, když už mělo jít údajně o hororovou komedii – moc srandovní mi to tedy nepřišlo a ani jako parodie to zrovna dvakrát nefungovalo a druhá polovina už více méně směřovala k tomu, že závěrečné odhalení skutečného viníka moc lidí nepřekvapí (tedy to, že o vlkodlaka zřejmě nepůjde…). Pořádnou atmosféru aby tu divák taky hledal pod mikroskopem – kromě dvou – třech momentů docela nuda. Takže bohužel, ale já moc spokojený s tímto filmem opravdu nebyl a tím pádem to nevidím ani na průměrné ohodnocení. 40% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi schopná kamera, niekoľko sľubných atmosférických scén, krásna prírodná scenéria a dokonalý finálny zvrat, mali by z tohto filmu robiť aspoň potencionálne zaujímavý vlkodlači film. No, ale to by tam nemohla byt neskutočne iritujúca hlavná mužská postava, tak hnusne teatrálne vystúpenie policistu sa sem vonkoncom nehodilo. Škoda toho, film by u mna išiel veľmi vysoko, keby to pod taktovkou nemal režisér, scenárista a i herec v jednej osobe. Mohli to byt silne 4*, takto len slabe 3*, ale i tak si počínal dobre, keď si uvedomím, že som vobec nič od tohto filmu nečakal. ()

a.keram 

všechny recenze uživatele

Asi tohle budu opakovat u jakéhokoliv hororu. Neukazujte monstrum. Obzvlášť pokuď je celá pointa filmu že se neví zda na lidi vážně útočí vlkodlak nebo ne (chápu že to má vlastně být double twist, ale to prostě nefungovalo). Film je rozpolcený mezi rodinným melodramatem, horrorem, komedií a detektivkou. Celkově si pak scénárista, režisér a lead herec toho na sebe vzal asi trochu moc a dohromady to všechno padá jako domeček z karet. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama