Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

angel74 

všechny recenze uživatele

„Absolvoval jsi forenzní psychologii...na Googlu? Prosím, pouč nás!” - V hororově-komediálním thrilleru The Wolf of Snow Hollow se určitě dá najít pár vtipných hlášek i několik solidních lekaček, nicméně z nějakého důvodu to dohromady moc nefunguje. Základem dobrého filmu by měl být kvalitní scénář, tenhle však nepatří zrovna k nejzdařilejším. Přitom malebné horské prostředí, kde se děj odehrává, mohlo posloužit jako skvělá kulisa k řádně mrazivému hororu. (40%) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych řekl, že komediální prvky ve snímku takřka nejsou pokud tedy tvůrci nepočítají výbuchy hněvu hlavní postavy. Dále jsem si nějakou dobu i říkal, že dám 3 hvězdy, ale dojem z filmu mi pokazil především konec a několik zásadních děr ve scénáři, které tu kvůli spoilerům nebudu rozebírat. 45% ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a oku lahodící lokace zasněžené krajiny, docela neotřelé a originální závěrečné rozuzlení příběhu a jedna z posledních rolí hereckého veterána Roberta Forstera (např. Aligátor, Delta Force), jsou rozhodně plusem. Minusem je nepříliš sympatický hlavní hrdina a především to, že celý film působí strašně lacině, za což může slabší scénář i průměrná režie. Ve finále z toho vyjde vlkodlačí horůrek, kterých jsou tucty a vyniká jen tím zajímavým závěrem. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle jakoby narazilo na hranici geniality, ve vší béčkoidní svéráznosti se to odrazilo zpět někde do nadprůměru a tam to ve sněhu zůstalo zcela laxně ležet s cigárem a spokojeným broukáním na rtech.. Je to příliš vypiplané aby Cummings nevěděl co dělá.. Je to příliš rafinované aby to divák prokouknul.. Je to místy skoro nedivácké.. Nemá to žádnou závažnější ambici... Ale když člověk na tu vlnu dobře naskočí, tak to nějakým zvláštním způsobem funguje.. Mám cukání přikopnout tu čtvrtou rudou, jen nevím jak to (třeba i jen sobě) odůvodnit... Možná za toho R. Fostera ve své poslední roli? Nebo za finále které jakoby vypadlo z Mlčení jehňátek? ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Dva body dávam za zasnežený vizuál a malé mestečko, solídne technické spracovanie a sem tam pôsobivú, napínavejšiu scénu...Ale(hlboký nádych)...WTF???!!! Vrcholne nesympatický hlavný hrdina a jeho grimasy, možno taký Bruce Campbell by to zvládol v pohode, ale tu ma tá pseudointelektuálna tragikomická vložka vyložene štvala. "Náročnejší" divák možno bude v siedmom nebi, ale mňa to herectvo, skákanie z postavyna postavu, prestrihy na hlavného "hrdinu" atď. dosť iritovalo. Škoda solídných hororových scén, a dobre vyzerajúceho vlkodlaka, keď pointa to všetko hodí do koša. Akurát to naštve. To sa nemuseli babrať s celým predchádzajúcim dejom. Kľudne si mohli natočiť svoju čiernohumornú ódu, a neobťažovať tým ľudí, ktorý naozaj čakajú horor, alebo hororovú komédiu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama