Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jeseň 1987 musí skupina priateľov z malého mesta prežiť noc v dome zlovestného páru po tom, čo ich tragická nehoda privedie k ich dverám. (S.Kok.i)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (19)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Štvorica teenagerov naserie Lin Shaye a tá ich pekne teleportuje do svojho desivého sveta. Dobre im tak. No áno, trocha z toho Insidious tam je cítiť. Teda aspoň čo sa týka myšlienky. Tá je možno dokonalá na vytvorenie dostatočne strašidelného hororu (pekelné svety milujem) a dokonca môžem pochváliť aj vynikajúcu desivú hudbu. Len keby to nebolo celé tak strašne lacné. Cítiť to najmä na slabých maskách a gore úplne chýba. Ako keby odflákli snáď všetko, čo sa dalo. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Začátek byl slibný a jakmile se na scéně objeví duo Lin Shaye a Tobin Bell, měla jsem co dělat, abych nejuchla nahlas. Jenže pak přijde první telefonní hovor a po něm druhý a najednou je jasný, že tady nebudou hrát prim duchové, ale minulost volajících. The Call je tak ve výsledku hororem, při kterém se nebudete bát. Což je možná pro někoho výhoda, mě ten výsledek hodně mrzí. Škoda, škoda, průměrný snímek se dvěma hororovými legendami současnosti. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Štyria mladíci šikanajú starenku Lin, tá sa zabije no a Tobin jej manžel ich zavolá k nim domov, dá im šancu získať peniaze, jediné čo treba, je zavolať a vydržať na linke minútu. Nápad to nie je zlý, prevedenie je však slabé a po hororovej stránke okrem jednej príšery a na konci troška Lin film neponúkne vôbec nič. Rozbeh je tak isto strašne dlhý, do 50 minúty sa hádam nič nedeje. No a koniec tak isto slabý. Pozeralo sa mi nato však dobre a bolo cítiť potenciál. Keby to točil niekto schopnejší, tak ten pekelný svet mohol byť super. Nedoporučujem ale videl som aj o mnoho horšie filmy. Slabé 2*. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dnes je velké množství seniorů z různých důvodů týráno a zde týraná žena skupinou přátel, což je dost neuvěřitelné, vstane z hrobu a začne se mstít. Pochybuji ale, že cílové publikum filmu jsou senioři. V obou klíčových rolích (Chester Rushing a Tobin Belljsou) jsou dobré herecké výkony. Ostatní postavy jsou slabé jako zápletka. Když tento zapomenutelný film vynecháte, neuděláte chybu. Tvůrci se u vás budou lacinými efekty vyvolávat levnou nostalgii. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta nesympatických výrostků terorizuje starou babku a ta se jim za to odvděčí pekelnou procházkou zásvětím. Myšlenka slušná, zpracování levné a promítané vize poněkud nenápadité a rutinní. Ale pár slušných momentů se tu najde, ačkoliv nikdy nepochopím, proč mají bubáci tendenci chodit po čtyřech s rukama za hlavou. Z mladých herců nezaujme nikdo, ale přítomnost žánrových matadorů Lin Shaye a Tobina Bella potěší. Zejména stará paní ty děsivé grimasy s přibývajícím věkem umí lépe a lépe. Standardní průměr. 50% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama