Reklama

Reklama

Zamilovaný Figaro

  • Austrálie Falling for Figaro (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Millie je skvělá mladá manažerka fondu, která se rozhodne opustit své nenaplňující zaměstnání a dlouholetého přítele, aby se vydala za svým životním snem stát se operní zpěvačkou... na Skotské vysočině! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

angel74 

všechny recenze uživatele

Co se týče příběhu jako takového, je to celkem nuda. Avizovaný komediální element taky zrovna dvakrát nefunguje. Nicméně alespoň milovníci opery by si mohli přijít na své, protože některé árie, které zde zazní, jsou opravdu brilantně přednesené. (45%) ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak ja neznášam operu. Ale pár minút ju viem vydržať, no v jednom kuse skoro dve hodiny, to mi skoro hlavu odšrubovalo. Navyše som dostal vizuálny zážitok na veľrybu otvárajúcu ústa sťaby jej mali do nej nahádzať planktón všetkých oceánov našej planéty. Ďakujem, radšej už nikdy. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Tak jako komedie to je, ano je to koukatelné.... Zároveň si jako jeden z nejhorších zpěváků na světě dovolím tvrdit, že zpívali fakt dobře, ale jinak je to strašně předvídatelné vlastně úplně bez zápletky a romantika tomu chybí, protože chemie mezi Danielle a Hughem vůbec nefunguje...Ale nevidím důvod tomu dát odpad, hloupý film to není, jen je spíš o ničem...40% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený v Melbourne (Austrália) a Škótsku (Spojené kráľovstvo) v decembri 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama