foto

Shazad Latif

  • nar. 3.7.1988 (32 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Falling for Figaro
2018 Cizinec ve vlaku
Profil
2015 Druhý báječný hotel Marigold
Muž, který poznal nekonečno
2014 Johnny Worricker: Bitevní pole (TV film)
We Are Monster
2013 Our Lad

TV seriály

2021 The Pursuit of Love (TV seriál)
2019 Departure (TV seriál)
End Game (E06)
Grounded (E05)
Sabotage (E04)
další epizody (6)
Temný krystal: Věk vzdoru (TV seriál)
Jen střepina byla ztracena (E10)
Krystal volá (E09)
Vědmy nevědí vše (E08)
další epizody (10)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Sladkobolný smutek, 2. část (S02E14)
Sladkobolný smutek (S02E13)
Údolím stínů (S02E12)
další epizody (10)
2018 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Usmíření (S01E15)
Válka přede mnou, válka za mnou (S01E14)
Přehnané ambice (S01E12)
další epizody (5)
2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Do hloubi lesa vcházím (S01E09)
Chceš-li mír, chystej se na válku (S01E08)
Časová smyčka (S01E07)
další epizody (8)
Still Star-Crossed (TV seriál)
In Fair Verona, Where We Lay Our Scene (E01)
2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Požehnaná temnota (S03E09)
Věčná noc (S03E08)
Odliv (S03E07)
další epizody (8)
2015 Ordinary Lies (TV seriál)
2013 My Mad Fat Diary (TV seriál)
It's a Wonderful Rae: Part 2 (S01E06)
It's a Wonderful Rae: Part 1 (S01E05)
Ladies and Gentlemen (S01E03)
další epizody (5)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Opéra (E07)
2012 Toast of London (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S10E02)
Epizoda 1 (S10E01)
2010 The Silence (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S09E08)
Epizoda 7 (S09E07)
Epizoda 6 (S09E06)
další epizody (8)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S08E08)
Epizoda 7 (S08E07)
Epizoda 6 (S08E06)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky