foto

Joanna Lumley

  • nar. 1.5.1946 (71 let)
    Šrínagar, Kašmír, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Man You're Not
2016 Naprosto dokonalé
Než jsem tě poznala
2015 Absolutely Anything
2014 Je prostě báječná
2013 Gangsta Granny (TV film)
Vlk z Wall Street
2012 Making of a Lady, The (TV film)
2011 3 fois 20 ans
2010 Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo (TV film)
2009 Boogie Woogie
2006 Dolls
Příběhy ztracených duší
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2005 Kouzelný kolotoč
Mrtvá nevěsta Tima Burtona
2004 Eurotrip
Standing Room Only
Zakletá Ella
2001 Lepší společnost
2000 BBC Reports: Dot.Com Fever
Mirrorball (TV film)
Možná, miláčku
Příběh malého slona
1999 Alenka v říši divů (TV film)
Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death
Nancherrow (TV film)
Šílené krávy
1998 Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
Návrat domů (TV film)
Parting Shots
Takové anglické manželství (TV film)
1997 Oholený klenotník (TV film)
Princ Valiant: Boj o Excalibur
1996 Jakub a obří broskev
1995 Comic Relief (TV film)
Farma Cold Comfort (TV film)
Nevinné lži
Ztracené hračky
1990 Fantom v Monte Carlu (TV film)
1989 Shirley Valentinová
1984 Hrdinové (TV film)
1983 Kletba Růžového pantera
Weather in the Streets, The (TV film)
1982 Stopa Růžového pantera
1979 Plank, The (TV film)
1973 Don't Just Lie There, Say Something
Satanic Rites of Dracula, The
1971 Games That Lovers Play
House That Dripped Blood, The
1970 Ballad of Tam Lin,The
Breaking of Bumbo, The
1969 Some Girls Do
V tajné službě Jejího veličenstva

TV seriály

2015 Walliams & Friend (TV seriál)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
2005 Sensitive Skin (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Mrtvola v knihovně (S01E01)
2002 Up in Town (TV seriál)
1999 Doktorka Willoughbyová (TV seriál)
Foxbusters (TV seriál)
1997 Ruby (TV seriál)
1995 Ztracené hračky (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Girl Friday (TV seriál)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
1991 Perfect Hero, A (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1979 Sapphire and Steel (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1971 It's Awfully Bad for Your Eyes, Darling (TV seriál)
1965 Hector's House (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2014 Joanna Lumley Meets Will.I.Am (TV film)
50 Years of BBC2 Comedy (TV film)
2011 Perspectives (TV seriál)
Wogan on Wodehouse (TV film)
2009 Mine: Story of a Sacred Mountain
2007 Not In My Name
2006 King's Head: A Maverick in London, The
Tim Burton: Dark vs. Light
Voices from the Underworld
2005 Behind the Scenes: Agatha Christie's Marple (TV film)
Poslední naděje na spásu: Orangutani s Joannou Lumleyovou (TV film)
2004 Eat Less Meat: It's Costing the Earth - vyp.
Story of Absolutely Fabulous, The (TV film)
2000 Some Lie Dying
1987 Sentenced for Life - vyp.
1986 Chicken for Dinner? - vyp.

TV pořady

2013 National Television Awards (TV pořad)
2011 Comic Relief: Uptown Downstairs Abbey (TV pořad)
The 65th Annual Tony Awards (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
Po Nilu s Joannou Lumleyovou (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1999 Exclusif (TV pořad)
1993 Comic Relief: The Invasion of the Comic Tomatoes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 An Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)
Children in Need (TV pořad)
Newsnight (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace