Reklama

Reklama

Gumihodyeon

(seriál)
  • Jižní Korea 구미호뎐 (více)
TV spot

Série(2) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Lee Yeon (Dong-wook Lee) je bájná bytost tzv. gumiho nebo-li devítiocasá liška, který se vzdal vysoké pozice horského ducha, aby duše ženy, kterou miluje, mohla být reinkarnována. Už několik stovek let ji hledá a jako trest musí sloužit jako strážce pořádku mezi ostatními liškami a lidmi. Nam Ji-ah (Bo-ah Jo) je televizní producentka posedlá vším nadpřirozeným, kterou v dětství při zvláštní nehodě zachránil právě Lee Yeon a od té doby je odhodlaná ho stůj co stůj najít. Potřebuje totiž s jeho pomocí zjistit, co se stalo s jejími rodiči, kteří při oné nehodě zmizeli. Lee Rang (Beom Kim) je krutý bratr Lee Yeona, který je odhodlán bratrovi neustále znepříjemňovat život. (kklepkaa)

(více)

Recenze uživatele ainny k tomuto seriálu (2)

Gumihodyeon (2020) 

Přemýšlím, co napsat. Ze začátku to bylo fajn, vlastně celé to bylo fajn, ale... Tradiční bolest korejských seriálů. Roztahanost. Jako zaseklá deska, pořád dokola to samé. Ne, že by mě to nebavilo, ale něco tomu chybělo. Možná chemie mezi hlavními postavami. Možná lepší hlavní hrdinka, protože to, co předváděla Jo Bo-ah, bylo zoufalství. Herečka, která neumí zahrát jiné než kladné emoc a rozplakat se, není herečka. Tu "mužskou" a zlou stránku jsem jí nevěřila ani zdálky. Možná absence nadupaného posledního dílu, který byl delší než ostatní a vyplněný prakticky jenom vatou. Nevím. Nicméně jsem zvědavá na novou sérii, kde hraje Kim So-yeon a to je jiná liga než zmíněná Jo Bo-ah. České titulky. ()

1938 (2023) (S02) 

Ty kráso! Dvojka lepší jedničky? Nevídáno neslýcháno, a přece se točí! Liščí bráchy už jsem znala, takže je ponechám stranou. Ovšem hodně velký podíl na tom, jak skvělá druhá řada je, má úžasně charismatická Kim So Yeon. Ta baba od IRIS snad vůbec nezestárla a i tady z ní charisma snad i kapalo. To navíc podporovalo dokonalé líčení a její outfit. Neskutečné! Čtvrtým do pauzírovaného mariáše byl Ryu Kyung Soo. Od samotného začátku u něho člověk nevěděl na čem je. Je kladný nebo záporný? Ono to bylo celkem jedno, protože jeho oči mluvily a vyjadřovaly velkou bolest a to dělalo jeho postavu velmi zajímavou. Děj odsejpal jako písek a asi bych na seriálu neměnila nic. Jednu hvězdu si nechám v rezervě, kdyby náhodou (podle náznaku) ta třetí řada fakt byla a byla ještě lepší. České titulky. ()

Reklama

Reklama