Reklama

Reklama

Alice in Borderland - Season 1

(série)
Japonsko, 2020, 6 h 24 min (Minutáž: 42–53 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (26)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Som si istý, že to nebude vyslovene zlá zábava, avšak pokračovať v sledovaní nebudem. Už som si totiž sám pred sebou sľúbil, že nebudem strácať čas so seriálmi, ktoré budem z viacerých dôvodov vnímať ako priemernú záležitosť. Bohužiaľ, nesmierne z toho cítiť japončinu, ktorá nikdy nedosiahne úroveň originálnych námetov či atmosferických delicates susedov z Južnej Kórey. 3 epizódy stačili .. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechávam si poslednú hviezdu pre hry s kartami s obrázkom... :) Vynikajúci na jednej strane nie originálny (Kocka, Saw,Hra, Hunger Games, Jumanji atď. atď.), na strane druhej predsa len originálny, nejdem ale opisovať čím, keďže nechcem spoilerovať. Vidieť, že je to produkcia pre Netflix, takže je to omnoho "stráviteľnejšie", ako bežná japonská produkcia (či čínska alebo kórejská). Osudové, drsné, celkom temné a prekvapujúce od počiatočnej komédie až dramédie v prvých desiatich minútach prvej časti až po nefalšované Battle Roayale v posledných epizódach, kde sa rozbehol nevídaný masaker. Napriek tomu, že na konci došlo na určité "odhalenie kariet", stále verím tomu, že to nebude také jednoduché, ako sa to zdá a bude to len ďalšia hra akých sme videli už viac a na pozadí bude niečo väčšie ako "jediná tvár". Teším sa na druhú sériu. ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja ty Japonce moc nemusím..ale tohle vypadalo zajímavě..taková mixla hra na olihen ala hunger games atd..Prázdný Tokio je hustý..nikde ani zivacka kam všichni zmizeli to nikdo netuší ..Už od začátku hlavní postava ufnukana .. nesnesitelná a hlavně.. úplně zbytečná..každej si časem najde své favority..konec bohužel otevřenej že druhá serie je povinností:) 80% me to bavilo i když bch vynechal spousty citových zvrtaka dialogů:) ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 4 díly jsou fakt top, naprostý nástup série, parádní filmařina, skvělé hry, napětí, prostě parádní variace na hru na oliheň. V půlce ale přijde zásadní zlom, což je pláž. Tahle utopistická fraška je absolutní nesmysl, a záběry na pařící lidí v plavkách se k danému tématu dost nehodí. Stejně tak nahajpovaný, namachrovaný a některý přiblblý postavy, které se tam objevily tomu taky moc nepřidaly. Hrát se vesměs přestalo a řešilo se spíš intrikaření. V tu chvíli se aspoň ubíral příběh, který naservíroval pár zvratů, ale celkově to bylo nic moc. Poslední hra je pak na více dílů, pár světlých chvil se tam najde a ty epizody nejsou špatný, ale v porovnání s perfektním začátkem to není ono. Škoda. Posledních 20 min to pak trochu zachrání a navnadí na další sérii. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to šmrnc, rychle to odsypá a vizuál mi vyhovuje. Prázdné Tokyo vypadá bezvadně a dospělé děcka co jen hrály hry a nepustili mobil z ruky tu hynou jak na běžícím pásu. Líbí se mi ta pátrací linka, proti komu se hraje. Herci prima. Moc povedený projekt. Některé věci si to vyzobává ze Ztracených, krom tajemna hlavně ty představovačky některých postav, které je ukazují ve starém Tokyu a v jiném světle než je vidíme nyní. ()

Galerie (99)

Reklama

Reklama