Reklama

Reklama

Snow Falls

Trailer

Obsahy(1)

Poté, co zimní bouře uvězní pětici přátel v odlehlé chatě bez elektřiny a s nedostatkem jídla, si dezorientace pomalu říká o jejich zdravý rozum, protože každý z nich propadá strachu, že sníh sám o sobě může být kontaminovaný nebo nějak zlý. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

3 kluci a 2 holky si jdou užívat do opuštěného lyžařského střediska. Venku je vánice tak se z tama nemůžou dostat. Začne jim z toho hrabat a začnou mít halucinace pak někdo nadhodí , že v tom sněhu jsou drogy a oni jelikož ho jedly jsou nemocní do toho jedna z nich začne kecat o ruském spánkovém experimentu (to se údajně prý stalo). Postupně umírají a jde se až do konce kde se nedozvíme nic co se dělo. P.s. nevím proč se na začátku vůbec řešil pád letadla se sarsem, když to pro film není důležité 40 procent ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Úplne trápna zívačka, čo nemá s hororom nič a herecké výkony boli na úrovni Mŕtveho mora. Ale asi keď film natočí niekto za 6 dní, nedá sa očakávať viac. Sám totiž nepočítal, že by sa chcel nejak popracovať s detailmi. Napríklad, že keď mi je zima, tak skúsim niečím zakúriť, alebo použijem sporák, ale tak to by som veľa chcel. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí jezdí slavit příchod Nového roku na hory, alkohol teče proudem, a když je dobrá společnost – je i hromada zábavy. Horší však už je, když vypukne sněhová vánice a vy zůstanete odříznutí od civilizace. Tady se však tvůrcům nepovedlo absolutně navodit autentičnost této situace. Za okny sice sněží, ale když postavy vylezou ven, mají sníh sotva po kotníky, auto má trochu zasněžené skla a střechu – no prostě žádná hitparáda. To však nebyl jediný problém toho filmu. On byl celkově celý špatný.    Dialogy stupidní, žádná pořádná akce a ani alespoň trochu solidní atmosféru se tu nepodařilo navodit. Postavy byly nesympatické (hypochondr, nadržený borec, alkoholik a šoumen v jednom, buchta co furt řeší ztrátu své matky a hostitel, který má strach z rodičů). Když vypadl proud a oni začali mrznout, chovali se jako úplní idioti. Všude dokola dřevo (když už nechtěli pálit drahý nábytek a podlahu, tak venku bylo velké dřevěné zábradlí, nebo stromy kolem). S přibývajícími minutami jsem několikrát málem usnul nudou a nezachránil to ani digitální sněhulák či střep v břiše.    Je mi jasné, že tu zřejmě neoplývali velkým rozpočtem, ale když už se režisérovi podařilo sehnat pár alespoň trošku známějších béčkových herců a hereček, tak bych očekával, že to dopadne o něco lépe. Hercům jsem prostě tu vzrůstající paranoiu a zmar nevěřil ani minutu. Hororových prvků tu bylo jako šafránu a jediné štěstí byla krátká stopáž. Hororů z roku 2023 jsem zatím moc neviděl, ale tohle bude jistě jeden z kandidátů na nejhorší kousek.    PS: JasonCZ a Google překladač opět úřadovali. Je zklamání, že tyhle sračky vůbec někdo schválí. Podobné rádoby „obsahy“ k filmům tu nemají na CSFD co dělat…! ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

školní civčení na téma survival horor. Bohužel ale nejde o cvičení studentů filmové školy, ale studentů školy základní. Skupina lidí uvízne ve sněhové bouři v chatě, začnou mít haluciance a možná je tu něco zlého a možná taky ne. I recyklované nápady se dají zpracovat se ctí, ovšem to není tenhle případ...0% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

I přes negativní ohlasy, recenze a hodnocení jsem se rozhodl dát filmu šanci. Variace Cabin Fever na sněhu zněla celkem zajímavě a tak nějak jsem pořád v koutku duše doufal, že to takovej průser nebude. Film nabízí partičku přátel, která díky sněhová bouři uvízla na chatě. Záhy přestane jít elektřina, dochází dřevo a zásoby jídla. Nedostatek spánku, celková vyčerpanost, vlezlá zima a všechny výše zmiňovaný faktory pěkně všem nahlodají psychiku. Nastává obava, že kontaminovanej může být samotnej sníh. Po dokoukání chápu proč je tenhle film hodnocenej jak je hodnocenej. Je to hodně ukecaný a s minimem akce. Mě to ale vyloženě nenudilo a navíc měl Coltron Tran aspoň trošku soudnosti a má to jen 80minut což se dalo bez větší újmy přežít. Vracet už se k tomuhle kousku samozřejmě nikdy nebudu ale ani nemám potřebu ho nějak víc hanit. ()

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený len za šesť dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama