foto

Jonathan Bennett

  • nar. 10.6.1981 (37 let)
    Rossford, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jonathan Bennett se narodil 10. června 1981 v městečku Toledo, které leží ve státě Ohio v USA. První zkušenosti z herectvím získal v sedmé třídě, v době kdy žil v Kalifornii. Střední školu vystudoval v roce 1999, a pak šel na univerzitu Otterbein studovat herectví.

Když vystudoval, přestěhoval se do New Yorku a začal vystupovat ve vedlejších rolích v různých seriálech jako ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI, SMALLVILLE, BOSTONSKÁ STŘEDNÍ nebo VERONICA MARS.

Přelom v jeho kariéře nastal v roce 2004, kdy si zahrál jednu z hlavních rolí v komedii PROTIVNÝ SPROSTÝ HOLKY. Po tom následovaly role ve filmech ZTROSKOTANÁ LÁSKA, MISTŘI HAZARDU a zahrál si i v pokračování úspěšné komedie DVANÁCT DO TUCTU.

Ryan97

Herecká filmografie

Filmy

2019 Day Six
Way to Abbottabad
2018 The Haunting of Sharon Tate
The Last Sharknado: It's About Time (TV film)
2017 Mommy, I Didn't Do It (TV film)
Surprise Me!
2016 Deadly Retreat
Do Over
Modern Love
Paid in Full
2015 Romantically Speaking (TV film)
2014 Jiný vánoční polibek (TV film)
Mining for Ruby
Neznámí autoři
Submerged
Sweet Surrender (TV film)
2013 Anything Is Possible
Misogynist
Pawn
Police Guys (TV film)
Secret Village, The
Slightly Single in L.A.
The Wrong Woman (TV film)
2012 Divorce Invitation
Holiday High School Reunion (TV film)
Music High
2011 Last Resort, The (TV film)
Vzpomínky na válku
2010 Láska z výtahu (TV film)
2009 Sexy party 3: Prvák
The Assistants
2007 Mistři Hazzardu: Jak to začalo (TV film)
2006 Vegas Baby
2005 1/4life (TV film)
Dvanáct do tuctu 2
Ztroskotaná láska
2004 Protivný sprostý holky
2003 Season of Youth
2002 Eastwick (TV film)

TV seriály

2016 Nešika (TV seriál)
Living in Sin (S05E21)
Girls Gone Viral (S05E19)
Digging Deep (S05E18)
další epizody (7)
2014 Math Bites (TV seriál)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Návštěva zubaře (S01E21)
Smallville (TV seriál)
Ztráta pamět (S04E19)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Nevěř všemu, co se říká (S01E09)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Deception (S04E02)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1997 Dad (TV seriál)

TV pořady

2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Ariana Grande - Thank U, Next (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace