Reklama

Reklama

Snow Falls

Trailer

Obsahy(1)

Poté, co zimní bouře uvězní pětici přátel v odlehlé chatě bez elektřiny a s nedostatkem jídla, si dezorientace pomalu říká o jejich zdravý rozum, protože každý z nich propadá strachu, že sníh sám o sobě může být kontaminovaný nebo nějak zlý. (JasonCZ)

Recenze (18)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jeden z očakávaných januárových hororov dopadol úplným fiaskom. Partia hlúpych mladých začne mať na chate paranoidné stavy, takže treba pretrpieť ich dementné psychózy a zaostalú komunikáciu, pár minút pred koncom si uvedomia, že už je na čase aj začať umierať, ale, žiadna krv, žiadne gore, žiadna atmosféra, žiadne ľakačky, žiadne napätie, dej celý o ničom. Dívať sa celú dobu, ako sedia, trasú sa od zimy, pobehujú po chate a vedú medzi sebou nezmyselné dialógy, je vážne utrpenie, a asi by ma to nebavilo ani v krátkometrážnej forme. Sem tam pekne sneží, ale za to body nedávam. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Chcelo by to byť Evil Deads vs. Cabin Fever, ale je to slabota. Oproti Cabin Fever je to nula bodov a to treba podotknúť, že už Cabin Fever bol v čase svojho vzniku vnímaný ako lacná kópia Raimiho Evil Dead. Snažil som sa hrdinom držať palce, ale po prvých minútach som to odovzdane, sklesnuto vzdal. Logiku ani sympatickosť postáv by som z preventívno-bezpečnostných dôvodov neriešil. Obe záležitosti sú na veľmi nízkej úrovni. Poteší aspoň luxusná chata v zasnežených horách a pár dobrých scén. Inak je to mizéria, atmosféra nie je najhoršia, ale čo z toho, keď scenár je bieda a o postavách som sa už zmienil? Ale v živote som videl už oveľa horšie horory, takže aspoň 2* si Snow Fallas zaslúži, hoc to môže znieť neuveriteľne. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Asi zájdem za sesternicou a poviem jej, aby dala svojim žiakom v špeciálnej škole napísať slohovú prácu s nejakým hororovým nádychom, pretože aj tie chúdence detičky by dokázali napísať rozumnejšie veci, než táto partia kamarátov. Jedna hviezda za digitálneho snehuliaka a Victoriu Moroles grcajúcu sneh, teda dve scény, pri ktorých som sa úprimne zasmial. To ale určite nebolo cielom tvorcov, ktorí by mali na svoje ambície preraziť vo filmovom priemysle rýchlo zabudnúť. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

I přes negativní ohlasy, recenze a hodnocení jsem se rozhodl dát filmu šanci. Variace Cabin Fever na sněhu zněla celkem zajímavě a tak nějak jsem pořád v koutku duše doufal, že to takovej průser nebude. Film nabízí partičku přátel, která díky sněhová bouři uvízla na chatě. Záhy přestane jít elektřina, dochází dřevo a zásoby jídla. Nedostatek spánku, celková vyčerpanost, vlezlá zima a všechny výše zmiňovaný faktory pěkně všem nahlodají psychiku. Nastává obava, že kontaminovanej může být samotnej sníh. Po dokoukání chápu proč je tenhle film hodnocenej jak je hodnocenej. Je to hodně ukecaný a s minimem akce. Mě to ale vyloženě nenudilo a navíc měl Coltron Tran aspoň trošku soudnosti a má to jen 80minut což se dalo bez větší újmy přežít. Vracet už se k tomuhle kousku samozřejmě nikdy nebudu ale ani nemám potřebu ho nějak víc hanit. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pětice přátel se vydá do horské oblasti Snow Falls, kde po sněhové vánici uvázne na chatě, kde záhy dojde k výpadku elektřiny a teplota v místnostech začne rázem prudce klesat. Účastníci začnou postupně propadat paranoidním stavům, když situaci nebude prospívat zpráva z médií, že se oblastí začal šířit smrtící virus, který mohl kontaminovat i sníh. Colton Tran, ve filmu hraje roli srandisty v partě, režíruje jej, dodal námět a vzal si na starost i střih, nerežíruje svůj hororem prosáknutý počin nikterak nesnesitelně. Dokonce dokázal být i tak maličko originální. Parta vybraných herců také není přímo nesnesitelná. Dvě slečny, Anna Grace Barlow a Victoria Moroles, jsou sice až moc cudné, takže filmu by prospěl pohled na nějakou tu odhalenou ženskou intimní partii, nejsou ale hlavně nesympatické. Na přes hubu byl zralý Johnny Berchtold, kterému chata patřila. Byl to takový nesympatický zjev. Rostoucí paranoia mohla být využita i lépe a mnohem agresivněji i intenzivnějším způsobem. Obživlý sněhulák, který se do chaty dobývá mrkvovým nosem skrze okenní tabuli, byl docela fajn nápad. Na první úmrtí se čeká docela dost dlouho. Kdo čeká, že se bude ve filmu postupně přidávat na brutalitě a gore, bude tedy nepříjemně zklamán. Rozpárané břicho slečny Moroles střepem, to je to nejvíce krvavé, na co se film zmůže a co nabídne. Většinou postavy mezi sebou klábosí, určitě to není ten nejpoutavější postup a způsob, jak si udržet stoprocentní diváckou pozornost. Film má rozumnou stopáž, trvá cca 80 minut. Takže tím se redukuje většina kreativních nedostatků. Technicky je film odveden poměrně zdárně. Interiéry chaty i exteriéry jejího přilehlého okolí jsou nasnímány na dobré úrovni. A zasněžená okolní krajina sugestivně vyvolává pocit horkého čaje a teplého ošacení. Chcete-li být šestým do ohrožené party, máte možnost. Máte oproti ní výhodu v tom, že zimou, hladem a  strachem určitě nesejdete. 6/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Úplne trápna zívačka, čo nemá s hororom nič a herecké výkony boli na úrovni Mŕtveho mora. Ale asi keď film natočí niekto za 6 dní, nedá sa očakávať viac. Sám totiž nepočítal, že by sa chcel nejak popracovať s detailmi. Napríklad, že keď mi je zima, tak skúsim niečím zakúriť, alebo použijem sporák, ale tak to by som veľa chcel. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí jezdí slavit příchod Nového roku na hory, alkohol teče proudem, a když je dobrá společnost – je i hromada zábavy. Horší však už je, když vypukne sněhová vánice a vy zůstanete odříznutí od civilizace. Tady se však tvůrcům nepovedlo absolutně navodit autentičnost této situace. Za okny sice sněží, ale když postavy vylezou ven, mají sníh sotva po kotníky, auto má trochu zasněžené skla a střechu – no prostě žádná hitparáda. To však nebyl jediný problém toho filmu. On byl celkově celý špatný.    Dialogy stupidní, žádná pořádná akce a ani alespoň trochu solidní atmosféru se tu nepodařilo navodit. Postavy byly nesympatické (hypochondr, nadržený borec, alkoholik a šoumen v jednom, buchta co furt řeší ztrátu své matky a hostitel, který má strach z rodičů). Když vypadl proud a oni začali mrznout, chovali se jako úplní idioti. Všude dokola dřevo (když už nechtěli pálit drahý nábytek a podlahu, tak venku bylo velké dřevěné zábradlí, nebo stromy kolem). S přibývajícími minutami jsem několikrát málem usnul nudou a nezachránil to ani digitální sněhulák či střep v břiše.    Je mi jasné, že tu zřejmě neoplývali velkým rozpočtem, ale když už se režisérovi podařilo sehnat pár alespoň trošku známějších béčkových herců a hereček, tak bych očekával, že to dopadne o něco lépe. Hercům jsem prostě tu vzrůstající paranoiu a zmar nevěřil ani minutu. Hororových prvků tu bylo jako šafránu a jediné štěstí byla krátká stopáž. Hororů z roku 2023 jsem zatím moc neviděl, ale tohle bude jistě jeden z kandidátů na nejhorší kousek.    PS: JasonCZ a Google překladač opět úřadovali. Je zklamání, že tyhle sračky vůbec někdo schválí. Podobné rádoby „obsahy“ k filmům tu nemají na CSFD co dělat…! ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

školní civčení na téma survival horor. Bohužel ale nejde o cvičení studentů filmové školy, ale studentů školy základní. Skupina lidí uvízne ve sněhové bouři v chatě, začnou mít haluciance a možná je tu něco zlého a možná taky ne. I recyklované nápady se dají zpracovat se ctí, ovšem to není tenhle případ...0% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

3 kluci a 2 holky si jdou užívat do opuštěného lyžařského střediska. Venku je vánice tak se z tama nemůžou dostat. Začne jim z toho hrabat a začnou mít halucinace pak někdo nadhodí , že v tom sněhu jsou drogy a oni jelikož ho jedly jsou nemocní do toho jedna z nich začne kecat o ruském spánkovém experimentu (to se údajně prý stalo). Postupně umírají a jde se až do konce kde se nedozvíme nic co se dělo. P.s. nevím proč se na začátku vůbec řešil pád letadla se sarsem, když to pro film není důležité 40 procent ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Sledování snaživě vážných výrazů a dialogů mě úplně přeneslo ke srovnatelným hereckým etudám Joeyho z Přátel, kdy “čichal smrad” nebo hrál Freuda. Těšila jsem se na příjemně děsivou survival klasiku a prd z toho. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slibné, pak to ale upadalo.Každopádně za mě průměrný film s partou mladých lidí, co uvízli na chatě.I když scénář byl slabý, tak zahrané to bylo dobře.Za mě 35%. ()

dmatejek777 

všechny recenze uživatele

Napínavý film, pěkné prostředí, na pohodový večer ideální. Žádné nechutné krvavé scény tu nejsou, a to je pro mě správně pohodový horor. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Mrazivý thriller s hororovými prvky pracující s tenkou hranicí mezi představivostí a skutečností, mne bohužel moc zklamal. Parta přátel uvězněná v zimě na chatě si začne představovat, že sníh je kontaminovaný a nastane jakási "zombie apokalypsa" nebo co, do toho dostanou halucinace a divák neví, kterým směrem se snímek vydá a co jsou výplody chorých myslí a co je hororová realita. No, líbilo by se mi víc, kdyby se to vydalo hororovou "fantasmagorickou" cestou a na domeček zaútočili fajnoví sněhuláci, ze skříně vylezli kostlivci a sníh by byl kontaminován.... Takhle snímek bohužel hlavně nudil a i přes občasnou tísnivou atmosféru se nedostal přes jednu hvězdu (i když těsně). Hodnotím jej jako promarněnou příležitost. ()

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

Parta mladých ľudí sa vydá na chatu v snehu...Od začiatku nudné a na horor slabé ale nie je to až také hrozné. Je pravda že je väčšina filmu amatérsky natočená ale napríklad úvodné titulky ma bavili viac ako celý film. Chýba krv, hystéria ktorá v takýchto hororoch musí byť, a čo je hlavné...nápad je totálny odpad. Drogy v snehu, hmm. Keby ich tam začal prenasledovať ten hrozne vyzerajúci CGI snehuliak bolo by to podľa mňa zábavnejšie. Ale napríklad ruka v šatníku bola celkom creepy, ale to sa nedá povedať o celom filme. HODNOTENIE: 3,5/10 ()

Zagger 

všechny recenze uživatele

uvodni zabery a konecne titulky bylo nejlepsi z celeho filmu... pulka filmu zabery na stromy, v oknech stromy, ale pro drevo nejde nikdo... nebylo to tak hrozne zahrane, ale naprosta stupidita ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Uplne zbytocny pocin natocit nieco taketo. Niekedy nechapem producentov co im prebieha v hlave ked investuju do takychto ... no nechcem sa vyjadrit. Asi su rovnako zmagoreni ako postavy v tomto filme. Ja som velmi mierny sudca, ale tu sa naozaj neda o co opriet z pohladu hororu. Kto ma rad teenie blaboly o vztahoch a vnutornych rozpolozeniach teda nazvime to dramamaticke filmy, po tejto stranke tiez nic moc. Vacsinou sa tu blaboce ako je komu zima a aky ma hlad. ()

Reklama

Reklama