Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může věda pomoci najít vysněného partnera? Jedinečná světová romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Ženich s nevěstou se poprvé uvidí na vlastní svatbě, odjedou na svatební cestu a měsíc žijí ve společné domácnosti. Vyjde jim to spolu? (TV Nova)

Recenze (75)

tyna97 

všechny recenze uživatele

Budu jedna z mála s tak vysokým hodnocením hned po prvním díle, ale musím uznat, že jsem celou hodinu byla hrozně naměkko. První polovina mi přišla hrozně úsměvná, až trapná, ale ne v tom špatném smyslu. Spíš jsem se tak nějak cítila trapně za ně a obdivuju všechny, co seberou odvahu a do něčeho takovéhoto vstoupí. Od poloviny, kdy už na 100 pro bylo jasné, co ty dva čeká a nemine, po výběru šatů, obleku, šperků aj. jsem si říkala, jak je to hezký a jak by to bylo zakra zajímavý tohle prožít na vlastní kůži, pač mi to upřímně nějakým způsobem příjde hrozně kouzelný, poznat manžela, co by se ke mně měl hodit a dle toho jejich výzkumu hodí, až u oltáře, kdy vlastně ani není cesty zpět a to slovo „ano“ už padnout musí. O projektu jsem nikdy neslyšela, před časem jsem viděla až tu pozvánku na casting a víc si o tom stejně nezjišťovala. A jak mě nakonec překvapilo to, co jsem právě viděla! Miloučké, závidím a zároveň obdivuju všechny. A fandím! ()

Daginka odpad!

všechny recenze uživatele

Jako správnej bizár fan jsem si tohle nemohla nechat ujít. A co se jeví jako hodně neobvyklej začátek manželství, se vlastně ukáže být až nebezpečně tradiční. Baba si třeba po celých dvou dnech (!!!), co zná nastávajícího, stěžuje, že už "to není, jako to bývalo na začátku" (objímání, držení za ruce etc.). Načež vyděšenej novomanžel trapně hledí do země a nejspíš by v tu chvíli byl raději, kdyby spadl do klíčové dírky. Takže nakonec úplná klasika. :) -56%. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na toto raději než na předtočený projev Miloše. Reality je převzaté, takže asi jakžtakž funguje. Ovšem přijde mi zvrácené začínat vztah slibem... Jaký to vysílá vzkaz mladým? Lidi, co do tohoto experimentu jdou, upřímně nechápu. Stejně tak jako "odborníky" na vztahy. Takhle to přece v životě nefunguje. Tuším, že jde jen o peníze, byť náhodně se může výběr povést. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nemůžu věřit sám sobě, že jsem se na jeden díl podíval. A že se tu o tom rozepisuju... Náměť jako takový mne absolutně neuráží a snad bych došel až tak daleko, že bych řekl, že je zajímavý. Ale ta forma... Gró ("Může věda pomoci najít vysněného partnera?") je tu zredukováno na absolutní minimum, kdy paní Chytrá I položí před pana Chytrého a paní Chytrou II fotky dvou lidí, řekne "Tyhle dva by si mohli sednout, ne?" a paní Chytrá II řekne "Jo, to by mohlo fungovat.". O "vědě" na pozadí se divák nic víc nedozví. Zbytek stopáže totiž zabere zvaní rodičů na svatbu, vybírání šatů a podobně. Navíc zpárovat dva mladé lidi, kteří oba dva mají rádi cestování a turistiku, bych zvládnul taky... 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další přebraný fake pořad zpoza oceánu. Kvality moc ale nepobral. Do podobných sraček se můžou hlásit jen opravdoví zoufalci, nebo jak již prasklo placení druhořadí herci a komparzisti. Osobně bych do něčeho takového nešel (ani kvůli dovolené – jak prohlásilo pár mých známých – to bych si ji raději zaplatil sám). Věřím, že může existovat ona „láska na první pohled“, ale na kecy typu „vědci k sobě vybrali nejvhodnější adepty…“. Viděl jsem asi cca 3 díly a to ještě ne celé a měl jsem dost. Raději jsem to přepnul. Postupem času se člověk alespoň prostřednictvím některých rozhovorů a videí některých účastníků dozvídá i ledasco ze zákulisí… ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama