Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může věda pomoci najít vysněného partnera? Jedinečná světová romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Ženich s nevěstou se poprvé uvidí na vlastní svatbě, odjedou na svatební cestu a měsíc žijí ve společné domácnosti. Vyjde jim to spolu? (TV Nova)

Recenze (75)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další přebraný fake pořad zpoza oceánu. Kvality moc ale nepobral. Do podobných sraček se můžou hlásit jen opravdoví zoufalci, nebo jak již prasklo placení druhořadí herci a komparzisti. Osobně bych do něčeho takového nešel (ani kvůli dovolené – jak prohlásilo pár mých známých – to bych si ji raději zaplatil sám). Věřím, že může existovat ona „láska na první pohled“, ale na kecy typu „vědci k sobě vybrali nejvhodnější adepty…“. Viděl jsem asi cca 3 díly a to ještě ne celé a měl jsem dost. Raději jsem to přepnul. Postupem času se člověk alespoň prostřednictvím některých rozhovorů a videí některých účastníků dozvídá i ledasco ze zákulisí… ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, pořad sám o sobě je jen pro absolutní magory. Nikdo normální nepůjde do svatby s člověkem, kterého poprvé uvidí až na vlastní svatbě. Nutno ještě dodat, že svatba stejně jako obřad neplatí - tedy vlastně od názvu až po celý princip "hry" nedáváí smysl. Dalším důvodem pro toto hodnocení je bohužel fakt, že například Natálie s Františkem lhali. Bylo to na popud autorů pořadu, ale lhali. Už dávno věděli, že to spolu nezkusí, přesto tvrdili do poslední chvíle, že se rozhodují a pak odpověděli, že to spolu zkusí. Tím je dokázáno, že celý pořad je v pravdě zmanupulovaný a nejedná se o reality show, leč pouze o divadlo pro diváky. ()

Reklama

lake-lake

všechny recenze uživatele

Originál neznám, tak se vyjádřím jen k tomu, co bylo k vidění zde; zároveň nevím, co nákup licence dovoluje. Protože: mohlo to být třeba zajímavé, kdyby docházelo k nějaké interakci mezi adepty, např. aniž by tušili, že jsou již konfrontováni s protějškem, a kdyby svatá trojice odborníků měla na víc než se jen tvářit důležitě (a odborně). Pachový test sice odhalí shodu DNA - čím víc příbuzní, tím víc se odpuzují, ale to je asi tak vše. Možná je to náhoda, ale uspěli ti, pro které je takový způsob seznamování zbytečný. Anebo je to jen pouhopouhý marketing - setkají se dva fotogeničtí, podle pop-měřítek úspěšní, zdraví, mladí, a byla (bude) svatba. Pokud to nedopadne, dojde k tomu, čemu se za totáče roztomile říkalo "půjdou od sebe" (a že takových bylo :-) ) A nic se - doufejme - nestane. Protože "ženich" vícekrát projevil mnohem větší citovou nevyrovnanost než panna nevěsta. U "odborníků" pak nejvíc vadila již ta zmíněná prkennost, navíc spojená s absencí taktu - to když psycholožka vyklopila svůj naučený, sladce omluvný part ještě předtím, než neúspěšný jinoch otevřel obálku. Slečna se neztratí, má namířeno mnohem výš a dál, i když možná později. Mládežník se vrátí k partě beach volejbalistů a kočky všech velikostí budou spokojené. Další sledování (alespoň pro mě) nemá smysl. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Po první sérii je tu druhá série a tvůrci seriálu konečně pochopili, že je potřeba najít alespoň jednoho šíleného soutěžícího s exhibionicistickými sklony. A to je právě Romana. Nebýt prvního páru, tak se ani nekoukám Ostatní páry jsou děsná nuda. Experti se jinak na párech zase vyřádili. Dominantní Romana je s totálním flegmatikem, který zamrzl někde v pubertě. Druhý pár tvoří slečna, co se odmítá z ČR hnout s pošťákem částečně žijícím ve Švýcarsku. Vysoké pohledné ženě nadělili "experti" zakrslého zakomplexovaného egoistu. Mladé slečně "netýkavce" zase vodohospodáře s nízkým sebevědomím a výzorem sériového vraha. Už jen čekám, co se podělá u páru učitelů. Jsem zvědavá, kolik párů si na závěr řekne vzájemné "NE" a za jak dlouhou dobu po show se rozejdou ty, co si řekly "ANO". Dávám tomu měsíc, maximálně dva. ()

Karp

všechny recenze uživatele

Připojit komentář o odpadu a ulevit si nad pokleslostí televizní zábavy by bylo poměrně jednoduché. Vlastně nakonec vidím největší problém v něčem, s čím jsem prozatím konfrontován nebyl, a to je předpokládaný velký počet dílů rozložený nejlépe hned do několika řad. Jaké bude očekávání u dvacátého dílu, u třetí, páté řady? Kdy si ti dva vjedou do vlasů, kdy si padnou do náručí, kdy si začnou být lhostejní nebo se z nich stanou kamarádi? O mnoho víc očekávat nelze... To, co je nyní nové a neotřelé (Kdo by si vzal alespoň naoko někoho, koho ani v životě neviděl?) vyprchá. Je to vlastně jen jiná alternativa seznamovacího pořadu, který jako takový z obrazovek prakticky vymizel. Dívat se na seznamku už TV diváka nebavilo. Tak to pořadí obrátíme. Ať se nejdřív vezmou, koho jim vybereme my, a seznámit se mohou pak. Jako nápad to vlastně tak špatné není, jenže kdo by se šel tímto způsobem seznamovat do televize...? Veřejný striptýz životů a emocí, který nemá větší šanci na úspěch než seznamování v běžném životě. Na druhou stranu to musí být pro vyznavače adrenalinu poměrně silný zážitek. Což může značit něco o motivaci a nejsem si úplně jistý, jestli to také není menší či větší diskvalifikace celého toho snažení? Jaké bude konečné hodnocení nevím, ale kdybych byl majitelem komerční TV stanice a někdo by se mě zeptal, zda chci něco takové vysílat, řekl bych ano. Nejméně na jednu řadu to za pokus stojí, svatby jsou populární, reality show v různých podobách také a námět nabízí dostatek možností k emocím všeho typu a druhu. Je to jiná devalvace a vytěžení společenských rituálů a formy lidského soužití, ale lidé jsou a budou na takové zážitky zvědaví. Scénář ničím překvapivým nebyl, zřejmě se držel licence, provedení bylo poměrně profesionální, ale sterilní... Námět - zajímavý: 70%. Realizace - unylá: 10%. Aktéři - hezcí, z poloviny zajímaví, ale poněkud umělí a nepřirození: 50%. Opakovatelnost - prozatím do druhého či třetího dílu: 20%. Exteriéry - slušné, ale nepůsobivé: 40%. Výsledné hodnocení po 1. dílu: 38%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama