Reklama

Reklama

Epizody(104)

Obsahy(1)

Malé koťátko Chi žije spokojeně se svou maminkou a sourozenci. Jednoho dne se ovšem ztratí a dostane se k chlapci Youheiovi a jeho rodičům. Chi se u nich usídlí a začíná objevovat tajemství lidského světa. (eviiku)

Recenze (7)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipné a kratučké také akurát na večerníček pred spaním. Kedže to má ale veľa častí kľudne si za deň pozriem aj 10 častí po sebe, pretože som vždy zvedavá čo zas malé rozkošné mačiatko vyvedie..... a dabing, že TOP! Človek by ani neveril, že Chi dabuje dospelá žena. ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Naprosto rozkošný anime. Příhody kotěte jménem Chi, které člověka ne jenom pobaví. Horší je, že ostatní postav nemají prakticky žádný prostor. Nejzajímavější je, že manga je značena jako Seinen to je od 17-40 let zaměřené, ale je to spíše takový večerníček :D Seriál je na takových silných ****, ale jako kočkomil musím dát ***** ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Maličké koťátko sice ztratilo maminku, ale našlo domov nový, u adoptivní rodiny. Musí se však naučit, že je to jeho nový domov, chodit na správné místo na záchod, dostat jméno... Seriál sestávající z kratičkých epizod určený pro nejmenší děti. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Všelijací stářím znecitlivění Subjektivové se mohou cynicky ušklíbat, ale Chi's Sweet Home představuje dokonale vystižený život a problémy jednoho koťátka v úžasně roztomilém provedení. Nejvíc ňuňu záležitost, kterou jsem kdy měl možnost vidět :-) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Či je roztomilá, umňoukaná, tak je to kotě, ty bývají roztomilá - i ta kreslená. Ale končí to tak tragicky...! Ale s japonským "to bude v pořádku". Roztomilé tříminutové nic, které by bylo lepší o delší stopáži na díl (a tím pádem i s menším počtem dílů). Mám pocit, že to slovo, které tu tolik opakuju, vystihuje seriál jako celek. A nezapomeňte, je to pro děti. Ovšem manga... ()

Zajímavosti (1)

  • Mačiatko Chi, nebolo dabované žiadnym dieťaťom, dabovala ho vtedy viac ako 40 rokov stará Koorogi Satomi. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama