foto

Hidenobu Kiuči

  • nar. 5.2.1969 (51 let)
    Kóbe, Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Free! Road to the World - Jume
Tennis no ódži-sama: Best games!! Inui Kaidó vs Šišido Ótori/Óiši Kikumaru vs Nió Jagjú
2017 Gekidžóban Sword Art Online: Ordinal Scale
2013 Gekijōban Hunter x Hunter: Phantom Rouge
2012 Ao no Exorcist: Gekidžóban
Eureka Seven Ao: Jungfrau no hanabanatači
Nerawareta gakuen
2011 Gekidžóban Tennis no ódži-sama: Eikokušiki teikjú širo kessen!
Hagane no renkindžucuši: Milos no seinaru hoši
2010 Chii's Sweet Home: Čii to kočči, deau.
2009 Tennis no ódži-sama OVA: Another Story – Kako to mirai no Message
2008 Hells
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
Piano no mori
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2006 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen
2005 Tennis no ódži-sama: Futari no samurai – The First Game
2002 Hunter x Hunter: Original Video Animation
Yokohama kaidashi kikō - Quiet Country Cafe

TV seriály

2018 B: The Beginning (TV seriál)
Violet Evergarden (TV seriál)
2017 Future Card Buddyfight Batzz (TV seriál)
Onihei (TV seriál)
2016 Hai to gensó no Grimgar (TV seriál)
Kuromukuro (TV seriál)
Terra Formars: Revenge (TV seriál)
2015 Concrete Revolutio: Chōjin gensō (TV seriál)
Future Card Buddyfight 100 (TV seriál)
Gangsta. (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
2014 Future Card Buddyfight (TV seriál)
Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Initial D Final Stage (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Terra Formars (TV seriál)
2013 Dibetagurashi: Ahiru no seikatsu (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Jewelpet Happiness (TV seriál)
2012 Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Eureka Seven Ao (TV seriál)
Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Jewelpet Kira Deco! (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
Šin Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2011 Gosick (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Jewelpet Sunshine (TV seriál)
2010 Hanakappa (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Jewelpet Tinkle (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Aoi bungaku series (TV seriál)
Chii's Sweet Home: Atarašii ouči (TV seriál)
Jewel Pet - Zvířátka z drahokamu (TV seriál)
Kemono no sōja Erin (TV seriál)
RideBack (TV seriál)
Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Hoshi no Hakobune (S02E12)
Suitei wa Kawaki, Tsuki wa Michiru (S02E11)
Itsuwari no Machikado ni Kimi no Hohoemi o (S02E10)
další epizody (12)
2008 Chii's Sweet Home (TV seriál)
Jakušidži Rjóko no kaiki džikenbo (TV seriál)
Mórjó no hako (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Onegai My Melody: Kirara (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Shinigami no Miru Yume wa, Kuro yori Kurai Kurayami ka? (S01E25)
Ryūseiu (S01E24)
Kami wa Ten ni Imashi (S01E23)
další epizody (25)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
MapleStory (TV seriál)
Onegai My Melody: Sukkiri (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
2006 Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
Kemonozume (TV seriál)
Mamotte! Lollipop (TV seriál)
NANA (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
2005 Capeta (TV seriál)
Cluster Edge (TV seriál)
Idaten Jump (TV seriál)
Okusama wa džošikósei (TV seriál)
Onegai My Melody (TV seriál)
Peach Girl (TV seriál)
2004 Aišiteru ze Baby (TV seriál)
Monster (TV seriál)
2003 Gunslinger Girl (TV seriál)
2002 Bomberman Jetters (TV seriál)
Whistle! (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Adžimu: Kaigan monogatari (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 Gozondži! Gekkó Kamen-kun (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky