Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maturantku Audrey přijmou na prestižní univerzitu, ale zjistí, že čeká dítě s přítelem, který trvá na svatbě a rodině. Když pak Audrey začne plánovat budoucnost bez něho, rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. (Paramount Network)

Recenze (6)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutočne mrzká osemnástka napriek strapatému kastrólu na krku otehotnie, ale veď je bohatá tak čo. Lenže veci sa vymknú z rúk, keď ona absolútne nerešpektuje otca dieťaťa, veď to je len priateľ, ale bohatého otecka poslúcha na slovo, veď je to predsa sugar daddy bez koitu. Ale zlý je ten chudák, čo ju oplodnil a jeho práva sú obmedzené na úroveň černocha v kruhu kukluxklanu. Film úplne obracia rolu obete a to všetko za pochodu umeleckých výkonov, oproti ktorým by aj Kemka bol charakterový herec. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Někomu může název filmu přijít stupidní (netvrdím, že takový není), ale ve mně vyvolal dvoutřetinový pocit sounáležitosti s hlavní hrdinkou. Mladý jsem byl také, sledovaný jsem byl tajnými službami tří států, jenom těhotný jsem nikdy nebyl. Každopádně jsem si ten film pustil. Nenadchly mě herecké výkony, příběh byl naivní a trapný až poněkud praštěný a ani jeho sociálně-kritický aspekt to nezachránil. ()

Reklama

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Už ten název napovídá jak velký díl práce tvůrci na filmu odvedli :))) Kromě fantazie ve filmu chybí jakákoliv chemie mezi herci. A jejich herecké výkony? Možná i lidé na ulici by to zahráli líp. Příběh jako takový je klišé o těhotné středoškolačce a psychopatické skorotchýni, která jde po penězích. Nic převratného, tisíckrát omleté téma po tisícíprvé. Celé zlé toto. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama