Reklama

Reklama

Rozhovory s přáteli

(seriál)
  • Velká Británie Conversations with Friends
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Jednadvacetiletá studentka Frances prochází řadou vztahů, které ji nutí poprvé v životě čelit vlastní zranitelnosti. Je to všímavá, rozvážná a inteligentní mladá žena. Její bývalá přítelkyně Bobbi je okouzlující, sebevědomá a upřímná. Přestože se Frances a Bobbi před třemi lety rozešly, dnes jsou z nich nerozlučné kamarádky, které společně přednášejí v Dublinu poezii. Na jednom ze svých vystoupení se seznámí se starší spisovatelkou Melissou, která je jimi naprosto okouzlena. Bobbi a Frances začnou trávit čas s Melissou a jejím manželem Nickem, pohledným, ale rezervovaným hercem. Zatímco spolu Melissa a Bobbi otevřeně flirtují, Nick a Frances se vrhnou do vášnivého románku, který před ostatními tají. (HBO Max)

(více)

Recenze uživatele quokam k tomuto seriálu (3)

Rozhovory s přáteli (2022) 

Kdo si hraje s ohnem, se popali, komu neni rady neni pomoci a kdo chce kam pomozme mu tam. Citlive natoceny snimek o introvertnim svete a o promene citlive uzavrene divky v podstate sobeckou mrchu. Chvalim praci s kamerou i herectvi ustredni ctverice. 7.5/10 ()

Epizoda 1 (2022) (E01) 

Citlive, krehke, introvertni. 7.5/10 ()

Epizoda 4 (2022) (E04) 

Po čtyřech epizodach. Serial si drzi svoji linku. Rozhodne lepsi nez dratem do oka, Oktopus ci dokonce Elsika a Damian. 7.5/10. ()

Reklama

Reklama