Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (70)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rodriguezova klasika, ktorá dokonca čiastočne aj nadväzuje na Žraločáka a Lávovku? Jasné, pre dospelejších už ťažšie pozerateľné, ale pre deti cca 7 rokov, super rozprávka, ktorá sa snaží dokonca aj o nejakú tú moralizáciu a výchovnú myšlienku. Nemôžem sa hnevať, pozeral som to s dcérkou a páčilo sa jej to, klasika... :) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Po patnacti dlouhych letech bez Zralocaka a Lavovky prislo pokracovani, ktere je vlastne zabavne, pokud vam je cca 8-10 let. Anebo jste detinsti. Vsichni superhrdinove sveta jsou uneseni mimozemstany a tak pro jejich potomstvo nezbyva nic jineho nez se spolenymi silami pokusit o jejich zachranu. POZOR SPOILER: Nakonec to vsechno dobre dopadne i s malym twistem. KONEC SPOILERU. Je neuveritelne, ze Zralocaka a spol reziruje stejny clovek, ktery rezirovat Sin CIty. Ale hold Rodiguez je trochu 'jiny' ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Snadno vydělaný peníze, Roberte, já vím. Ale když během krátké doby necháš lidi, aby ti zatleskali za parádní Alitu a dokonce i solidní epizody Mandaloriana, tak přece ani bambilión dolarů nestojí za infantilní kýč, co ti roztluče renomé jak za dob Žraločáka a lávovky. Děti odrostly, tak už ti nemá kdo zatleskat za scénář, co by napsala umělá inteligence po pětiminutovém chatu s partou batolat, a CGI na úrovni rumunských fanfilmů. Jsem táta, tak bych měl spíš mhouřit oči, ale i přes to mi do nich ten bordel lítá a ničí rohovku! Spalte to na prach, protože tohle je na úrovni těch psychotropních YouTube videí, co ničí nevinné lidské duše, a jejichž autoři právem fasovali ban. Rodriguez je oproti tomu dostupný na Netflixu a znásilnil vánoční pokojíčky ve 44 milionech domácností. Místo zaslouženého trestu vyinkasuje dalších pár míčů na sequel. Další důkaz toho, že Netflix vás chce primárně krmit obsahem a na závadná éčka, kterými Můžeme být hrdinové jen přetéká, už nehledí. Tak si nejdřív přečtěte etiketu (mrkněte na trailer), než do tohohle ponoříte lžičku. P.S. Disneyovská Sky High je asi tak o milion procent (čti dvě a půl hvězdičky) lepší. A hraje v ní Kurt Russell, který celou tuhle rádoby star-power chásku přehrává jedním obočím hned v úvodní scéně. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Zlí mimozemšťané unesli superhrdiny a jejich děti teď musí objevit sílu týmové spolupráce a kamarádství a zachránit svět. To vše pod dohledem Roberta Rodrigueze, který se pokouší navazovat na Spy Kids a Žraločáka a Lávovku, takže je to všechno celé dost nevkusně barevné, předvídatelné, špatně zahrané a pro dospělého diváka až fyzicky nepříjemné. Na druhou stranu nevidím důvod, proč by se na to kdokoliv dospělý měl dívat. Ale dětem by se to líbit mohlo, to zase jo. ()

BuBBleS 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se hodnotí hodně obtížně. Aktuální hodnocení dávám hlavně kvůli tomu, že děti se u toho neskutečně bavily. Všechny... (jo a hned se ptaly po druhým díle...) A nutno říct, to není jen tak a takový film, aby člověk pohledal... Takže 4 hvězdy za děti, za mě těžko říct. Bylo to dětinské, herecké výkony dětí na hranici příšernosti a nechtěné komičnosti, ale tak nějakou myšlenku to mělo. Ve finále je to prostě podobný styl jako Spy Kids, jen jsou to prostě superhrdinové. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Texasu v USA. (SONY_)

Reklama

Reklama