Reklama

Reklama

Sám doma s Donaldem Trumpem

(amatérský film)
všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2017, 3 min

Scénář:

Michaela Lovecká

Hrají:

Macaulay Culkin (a.z.), Donald Trump (a.z.), Joe Pesci (a.z.), Daniel Stern (a.z.), Catherine O'Hara (a.z.), Vladimir Putin (a.z.), Libuše Šafránková (a.z.), Jaromír Jágr (a.z.), Ivana Trump (a.z.)

Recenze (12)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Huh? Tohle tu opravdu je? ……. Ale technicky více než dobrá práce. Neuvěřitelně zakomponované postavy do pozadí, až se zastavuje dech. Kulturní a popkulturní odkazy nechybí. Z Trumpovy vychloubačné dikce a ega je vystřeleno perfektně, tedy až do poslední věty, ta to zabije… protože tomuhle Donaldovi *_* bych věřil i přítomnost při inauguraci Petra Pavla, popř. pomoc s převezením Putina do haagské věznice… Měl bych ho rozhodně radši, ale není to on. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé dva diely americkej vianočnej rodinnej komédie "Sám doma" ("Home Alone" a "Home Alone: Lost in New York") mám veľmi rád. Vždy si ich rád znova pozriem. Taktiež prechovávam sympatie ku Donaldovi Trumpovi. Je to cieľavedomý, úspešný muž. Verím, že znova zasadne do prezidentského kresla Spojených štátov amerických. Takže kombinácia týchto dvoch faktorov v českom krátkometrážnom snímku ma potešila. Celé je to vtipne spracované, nápadito upravené, detailne vyšperkované a perfektne zostrihané. Neviem ako to má ošetrené Michal Orsava, autor tohto titulu, ohľadne autorských práv na pôvodný film, ale to je pre mňa v podstate vedľajšie. Hlavné je, že som sa pri pozeraní trojminútového snímku "Sám doma s Donaldom Trumpom" dobre pobavil a z chuti zasmial. Bola to fakt sranda. Takže mi nič nebráni to oceniť štyrmi hviezdičkami. **** ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama