Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cindy je mladá dívka z Brooklynu. Jejím otcem je italský emigrant a její nevlastní matka využije každé příležitosti, aby Cindy připomněla, že byla počata z hříchu svého otce s jistou lehkou dívkou. Samozřejmě nesmí chybět dvě rozkošné nevlastní sestry. Rodina se přestěhuje do Říma a nevlastní matka Muriel doufá, že se jí s dceruškami podaří proniknout mezi vrstvu římské aristokracie. Ironii osudu, tak jako v pohádce "O Popelce" je to Cindy, kdo potká, aniž by to tušila, pravého prince Mizia. Jeho rodiče samozřejmě jejich lásce nepřejí, ale na konec, tak jako v pohádce, všechno dobře dopadne a Mizio a Cindy mohou být spolu jako Popelka a její krásný princ. (Multivideo)

(více)

Recenze (100)

chatwenna 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že herecký výkon Bonnie Bianco je více než otřesný, příběh je nechutně nadsazený, dialogy otřesné, ale bohužel kvůli očím Cossa a hlasu hlavní hrdinky nemůžu jinak než 5*. Tento film se stal pro mě téměř kultovním, stejně jako Pomáda či Flashdance. Hudba je fantastická a atmosféra osmdesátých let jakbysmet. Novodobá Popelka není žádná cukrová panenka, a tak se mi to líbí. Pokud mohu porovnávat , tak verze Popelky, u které se mi chce zvracet, je ta s Hillary Duff. Doporučuju všem, kterým se líbí hudební filmy. ()

Tanulin 

všechny recenze uživatele

No jo.....Popelka po italsku. V 80tých letech to byl velký hit.Písničky se hrály všude a B.Bianco na tomhle trhla pěveckou kariéru.Když jsem to shlédla znovu teď ,už mě to nebavilo. ()

Denczii 

všechny recenze uživatele

K tomuto romantickému hudebnímu filmu, mě přivedla máma když mi bylo 9 let, dnes jsem o 10 let starší a stále se mi ještě neokoukal. Neříkám že herecký a režijní výkon je dokonalý, ale příběh na motivy Popelky strhne každou dívku. Dávám 5 hvězdiček za roztomilost Pierra , krásný zpěv i zjev Bonnie a za příběh, který se nikdy neokouká. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Na tuhle Popelku nemá snad ani Libuška Šafránková. Takhle má vypadat romantický film, a ne tak, jak nám to předvádí americká kinematografie od 90. let dodnes. O hudbě snad ani nemá smysl se bavit, Bonnie Bianco má opravdu nádherný hlas. Naprosto nechápu, jak je možné, že místo aby se z ní stala celosvětová megastar, tak měla jen několik hitů na konci 80. let (samozřejmě díky úspěchu Cindy v Německu), a pak šla její kariéra do kytek. Asi ani ve skutečnosti nechtěla být šlapkou žádného Generála, teda Plukovníka. V neposlední řadě je třeba ocenit dokonalý český dabing, Eva Horká i Lukáš Vaculík podali prvotřídní výkon (nemluvě o tom, že Vaculík a Cosso vypadají jako bráchové :D). Jediná škoda je, že tenkrát na konci 80. let ČST zakoupila jen tu filmovou verzi, protože ta čtyřdílná je skoro dvakrát delší a obsahuje ještě pár písní navíc. ()

Lynnet 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem ani schopna hodnotit objektivně ale tohle je něco čím má generace žila a na každou reprízu se těšila. Ti šťastnější měli samozřejmě vše natočené na videu a těm nejšťastnějším se podařilo později sehnat CD nebo kazetu. Samozřejmě že se jedná už o miliontou variaci na téma popelky ale podle mého velmi vydařené s chytlavou hudbou a krásnými exteriéry Itálie. Prince hodnostím schválně až naposled protože ač se většině mých kamarádek trefili do vkusu tak do mého bohužel ne (to zahrnuje i dabing Lukáše Vaculíka) Pokud je dnes fenoménem Muzikál ze střední tak Cindy byla v osmdesátých a devadesátých letech. ()

Halloboys 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv tyhle sladkobolný rádobykomedie zrovna nemusím, tak musím uznat, že tohle je jediné zpracování Popelky (vyjma těch našich), na které se klidně i podívám, aniž by mi při tom vstávaly vlasy hrůzou. ()

StandikK 

všechny recenze uživatele

Možna kdybych to víděl o 15 let dříve, asi bych lépe hodnotil. Ale i tak je to pro mě pohodový a koukatelný film. ()

Vevy 

všechny recenze uživatele

Mno jo Cindy :-) ... jak já tehdy toho prince s odulými rty milovala a jí záviděla! Nevím přesně, kdy se film dostal k nám - mohlo mi být mezi pěti až deseti lety a já to tehdy považovala za vzor romantiky. Ani hříšňák Cindy nepřekonal. Krásná pohádka nad kterou malá děvčátka vzdychají blahem. Nebudu hodnotit, jak na mě film působí teď - nebylo by to k němu fér :-) ()

benny1984 

všechny recenze uživatele

film, na kterém jsem vyrůstal a parádní písničky 80. let, včetně krásného příběhu s pohádkovým námětem..do dneška jeden z nejromantičtějších filmů, co jsem kdy viděl.. ()

karmenka 

všechny recenze uživatele

Ach boze, ake retro! Herecke vykony, pribeh, i dej je katastrofa, ale pustit si to po tolkych rokoch je vskutku zazitok. V minulom storoci sme mali doma VHS kazety s Hriesnym tancom, Modrou lagunou, Vtakmi v trni a tuto Cindy. Vsetko mam dokonale vryte do pamate, teda hodnotenie nie je objektivne :) ()

Wolta 

všechny recenze uživatele

Moderní verze Popelky, která si myslím dopadla docela dobře. Bonnie má skvělý hlas a písničky jsou taky fajn, ale místy je Cindy moc uječená a skoro až nesympatická, dá se to však přežít. Moc se mi na tom líbí ten italský temperament, který se tam vůbec neztratil. Muriel a taťka Cindy hovoří za vše :) Celkově tak 3,5* , ale z nostalgie to na ty čtyři zaokrouhlim. ()

Matrix44 

všechny recenze uživatele

ach jááj Cindy, spomínam si na nedeľné popoludnie v 80-tych rokoch a vysielanie Československej televízie. Hodnotené očami chlapca :) ()

milous11

všechny recenze uživatele

Úžasný romantický příběh o jednom buranovi, co se tak jeví, ale ve skutečnosti je princ. Příběh o popelce, která ví od začátku co chce a jde si za tím, jak co se týká ohledně zpívání, tak i princi. Po dlouhé době jsem viděl tenhle film a opět mě krásně dostal, a zasáhl do srdce,i když je ten příběh starý jak já, tak na tu dobu krásný příběh. ()

verunecek 

všechny recenze uživatele

nj je to pohadka máje, co si budeme povidat, ale hudba super... a on je boží, desne podopnej vaculikovi, proto ho i dabuje ze? ♡ takova oddychovka kdyz vam je mizerně jinak na netu jsem nasla delsi verzi 3:20 ve spanelstine, no nevim :-D ()

Reklama

Reklama