Reklama

Reklama

Recenze (3)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Zvláštně zamotaná zápletka s průmyslovou sabotáží pomocí plastickou chirurgií upraveného dvojníka vědce v atomovém průmyslu... střihnutá kriminálkou v opravdovém filmu noir (opravdu, něco přes půl nočních záběrů černých jak bota)... poměrně inteligentní dialogy a perfektní dvojka pro nezbytnou romantiku... Scifi nápad s časovým paradoxem dost chytře předvedený... No, myslím, že se této divnosti dá dát z řady důvodů úplně jakékoli hodnocení od odpadu po plný -- u mě ale docela boduje, protože především zaujal a nenechal lhostejným. P.S. alternativní titul (na americkém trhu) je The Atomic man. (P.S. kdyby to někdo nechápal, fakt mám rád Faith Domergue) ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Zelvopyr má pravdu, bylo to divné, ale pro mě naprosto nezábavné. Děj byl poměrně absurdní a špionská zápletka dost divná, navíc mizerně provedená, takže jediné, co v té tmě stálo za zmínku (jde skutečně o HODNĚ černej film), byla sci-fi myšlenka s časovým paradoxem. Jinak to byla bída, protože ačkoli byl hrdina celkem sympaťák, zcela to zabíjela jeho vyvolená v samotné lovestory. Nějak mě to neoslovilo, od podobných filmů čekám něco jiného než jen stupidní rvačky a mizerné pokusy o akci. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Plakátové info: BYL NEJSMRTELNĚJŠÍM ZE VŠECH TAJEMSTVÍ ..... MUŽ S RADIOAKTIVNÍM MOZKEM!!! ___ Co naplat, že základní nápad je tak zajímavý, když je zde absolutně nevyužit. Sci-fi premisa, že hlavní hrdina, s velkou hladinou radioaktivity v těle, žije s jakýmsi 7-mi vteřinovým náskokem oproti ostatním, je utopena v rutinní špionské story, kde více než jindy je znát nízký rozpočet a zřejmě neschopnost kameramana si nasvítit jednotlivé scény. Ten film je strašně, strašně tmavý, 80 procent stopáže je utopeno ve tmě, už jen stačilo, aby tam každý popotahoval z cigarety, jako v dobových noir snímcích (ale hodně laciných). Ani bych to vlastně neoznačoval za sci-fi, o to se jenom zlehka otírá, spíšem se tu kujou špionské pikle a ke konci střílí z revolveru. Je to škoda, originální nápad s časovým paradoxem mohl být v rukou schopnějšího tvůrce využit mnohem lépe. Angličani prostě v době ´zlatého věku´ neuměli točit sci-fi (čest vyjímkám). ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama