Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Byl by to krásně nadrbaný thriller, kdyby k té rajcovní blondýně s trojkama kozama dosadili bělocha, co by s ní vytvořil uvěřitelný pár, z něhož by sálala přirozená chemie. Bohužel ale zas zaúřadovala politická korektnost a bezkouláka hraje mouřenín, který má problém uspokojit takovou roštěnku, což je vyloženě WTF, když má v kalhotách dost pravděpodobně nálož velikosti předloktí. Místo toho se nám ale tvůrci snaží namluvit, že by bloncka radši menší bílé péro odnaproti. Ale budiž, přistoupíme na tvůrčí hru, která na dnešní připosranou dobu překvapuje aspoň nějakou nahotou v podobě regulérní ukázky koz. Závěrečný twist je sice ještě větší WTF než předchozí barevná vyváženost bílé, černé, hnědé a žluté, ale dalo nám to aspoň jako divákům naději, že v budoucnu se snad Hollywood vrátí do normálních kolejí. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Kromě chvílemi za vlasy přitaženého konání hlavní hrdinky, vyplývajícího z nepochopitelné posedlosti šmírováním neznámého sousedského páru vedoucí až k přímému zasahování do jeho života, měl tento pomalý thriller slušnou, "zamlženou" náladu a lehké erotické napětí z toho, jestli se milá, Bohem obdařená Sydney Sweeney přece jen obnaží. Obnaží! :) Nějaké 3 twistové konce z něj zpětně udělaly i poměrně neodhadnutelnou, byť béčkovou "voyerskou" podívanou. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Sydney Sweeney má pravděpodobně nejhezčí prsa, jaké jste letos v televizi viděli. Film se odehrává velmi zajímavě. Osobně jsem se hodně zaradoval když zapískal ten šikmookej přičmoudlej žabožrout, co se nikdy nenaučí mluvit anglicky. Překvapilo mě, že jsem i bez čtení verbalova komentu poznat, že náš skvělý fotograf hovoří britskou angličtinou (té ale bylo rozumět). Nemám vůbec nic proti Asiatům, ale tady ta Japonka v hlavní roli byla zblízka eee. Konec filmu už zase z kategorie wtf,f, ale to u těchto subžánrů bývá častým jevem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slušný trilerík so slušným vizuálom a slušnými zvratmi. Našťastie to nie je zauzlené tak, aby to záverečné rozuzlovanie bolo smiešne, záverečný dodatok je dokonca asi to najlepšie z celého filmu. Určite lepšie ako oveľa napätejšie očakávaná Žena v okne. Problém je skôr v obsadení, Sydney Sweeney je ešte fajn, zvyšok je priemerný a onen najväčší milovník široko ďaleko je castingový fail, ale to je čisto subjektívny pocit. Je to škoda, pretože motív očí, okuliarov, ďalekohľadov a foťákov je využitý veľmi efektívne. Kto v tom chce vidieť aj akýsi metafilm o voyerizme filmových divákov, tak nemusí byť ďaleko od pravdy. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Triler s veľkým nádychom erotiky, ktorý pôsobí ako vystrihnutý z 90. rokov. Krásna Sydney Sweeney sa svojej postavy mladej a naivnej Pippy zhostila veľmi dobre, film si kradne pre seba a čo určite poteší mužského diváka je tiež fakt, že rozhodne nepatrí k hanblivým herečkám. Voyeurovský námet je netradičný a celkom dobre využitý aj keď na druhej strane ťažko uveriť, že niekde na svete sú podobne nadizajnované byty kde máte život susedov ako na dlani.  Z 3 veľkých zvratov na konci som 2 odhalil, 1 ma príjemne prekvapil. Podobne je to aj s ich logikou- 2 z nich celkom dávajú zmysel, 3. a finálny bol už podľa mňa trochu navyše. Čo by som Voyeurom ďalej vytkol je prehnaná dĺžka 2 hodín(20-30 minút je navyše), niektoré nevýrazne napísané dialógy, ale suverénne najväčším tŕňom v oku bolo absolútne nelogické a naivné správanie hlavnej hrdinky v 2. polovici po tom ako ju opustí jej priateľ... To vyriešilo moju dilemu v rozhodovaní sa medzi 3 a 4 hviezdami a nakoniec teda Voyeuri odo mňa zostanú len na lepších 3. Avšak, patria rozhodne k tým zaujímavejším a lepším trilerom, aké som mal možnosť tento rok vidieť... 65% ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)
  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)

Reklama

Reklama