Reklama

Reklama

The Sadness

Trailer
Tchaj-wan, 2021, 99 min

Město Tchaj-pej náhle propuká v krvavý chaos, a to kvůli viru, díky kterému jsou lidé nuceni vraždit, mučit a dělat spoustu horších ohavností. Mladý pár je dohnán až na hranici zdravého rozumu, když se snaží znovu sejít uprostřed této strašné apokalypsy. Doba pořádku a radosti je pryč, zůstává pouze a jen „smutek“ (The Sadness). (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Fr 

všechny recenze uživatele

 „JESTLI NARAZÍTE NA NĚKOHO, KDO SE CHOVÁ NEZVYKLÝM ZPŮSOBEM, MĚLI BYSTE TO BRÁT OPRAVDU VÁŽNĚ...“   Fajn je, že se to po chvilce rozjede krvavým tempem. Jinak s hororama z tam těch končin mívám (většinou) problém, páč kromě krve, znásilňování a mučení (tedy násilí), mně zůstávaj veškerý myšlenky utajeny. Není divu, když je to příběhová kravina. plná idiotskýho chování. Ale asi to (někomu) vynahradí ta spousta sadomasochistickejch nápadů.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Furt všem říkám: „Noste roušky!“ 2.) Znám týpka, co „fakáče“ už neukáže.  ///  Thx za titule „arilka“.                  PŘÍBĚH  **  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  ne ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Scénáristická bezmoc, režijní black-outy. Jediným účelem je průběžně nám servírovat extrémní gore, jaké jen tak jinde neuvidíme. A vážně, bez komiky. V první polovině se režie ještě jakž-takž snaží pointovat sociální neduhy současné společnosti, no druhá polovina je pouze z prstu vycucané, natahované nic. Splatter brutalita a punková zvrhlost filmu ale skutečně jedinečná. Například znásilnění do deštníkem vypíchlého oka slečny na ambulantním vozíku, napojené na kapačky. A tak... ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Infikovaní v The Sadness sú neuveriteľne overpowered sexuálni násilníci a vrahovia, kvôli čomu je film preplnený skutočne tvrdým gore. Postavy len málokedy postávajú na jednom mieste, pretože by ich dobehli nakazení šialenci, a tak sa na scéne stále niečo deje. Na záver tomu už trochu dochádzala šťava, ale prvé dve tretiny boli super. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V Ázii začne úradovať nový vírus nazývaný Alvin. Zo začiatku sa zdá, že je vírus len politickou hrou, ale keď sa začnú ludia meniť na krvilačné nadržané monštrá, je jasné, že ide o ozajstnú pandémiu, ktorú bude ťažké zastaviť. - Bezpochyby je to Splatter, ktorý si musí užiť každý hororový fanúšik, ale ja osobne proste potrebujem na postavách vidieť niečo zaujímavé, čo vo mne vynúti záujem prežívať to s nimi. Tu nič také nebolo, plus treba čítať titulky, čo trochu uberá na celkovom dojme. To je asi všetko, čo by som vytkol. Inak tu je všetko možné od rezania končatín, násilného sexu, grcaníc, až po krvavé finále v nemocnici. Takýto masaker sa na hororovej scéne objaví len raz za pár rokov, takže si ho treba patrične vychutnať. Tiež netuším, prečo sa to volá The Sadness, keď majú nakazení a pravdepodobne aj diváci neustále úsmev na tvári. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nechtiac som narazil na reklamu na tento film, z ktorej som omylom usúdil, že ide o zombie záležitosť. Tak som sa trochu nechtiac  omrdal. Film bez deja, ktorý je čisto postavený na gore scénach, mi nestačí. Navyše dialogy typu "Ideme si po pičku." hovoria za všetko. Fakt, že ma v tom nikto a nič mimoriadne nesralo, mi zabránilo tomu udeliť najnižšie možné hodnotenie. 20% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu bylo velmi málo počítačové animace, přičemž 99 % speciálních efektů byly praktické efekty. (HanzoBureshi)
  • O speciální efekty filmu se postarala společnost IF SFX Art Maker. Členové tohoto týmu strávili tři měsíce výrobou řady různých rekvizit jako byly orgány a umělé hlavy, včetně některých, které dokázaly explodovat nebo stříkat krev. (Homerking)
  • Filmová premisa moru, který z lidí dělá krvežíznivé sadisty, se inspiruje komiksovou sérií známou jako „Crossed“. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama