Reklama

Reklama

Ghosts

  • USA Michael Jackson's Ghosts

Obsahy(1)

40minutový muzikál, ve kterém hraje Michael hned několik rolí sám. Využívá k tomu speciální make up a speciální efekty, mění hlas. Film Ghosts byl i kritiky přijat jako film, který mění zaběhnuté standardy ve filmové práci. Děj: Maestro žije v Normálním údolí a nikomu neubližuje. Nelíbí se ale místnímu starostovi, který ho chce s pomocí lidí z vesnice vyhnat. Nakonec se starosta a Maestro domluví, že kdo dřív uteče, odejde. Film vlastně satiricky ukazuje Michaelův život v posledních letech. Je plný duchů, strašidel a velmi zvláštních situací. (bublajsa)

(více)

Recenze (83)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl úplnou náhodou na Nově, kdy tehdy byla ve svém rozkvětu a pořádala hudební hody, během nichž byl vysílán i tento snímek. Dokonce jsem viděl i takový "film o klipu", jak jednotlivé scény vznikaly. I když mám na Michaela Jacksona svůj názor, tohle mu nelze upřít a rozhodně jsem se při této duchařině bavil. Je do posledního záběru našlapaný velmi precizními trikovými efekty. Že Michael hraje i starostu, jsem věděl, ale o dalších třech rolích jsem neměl ani ponětí. Proto jsem se k němu po 14 letech vrátil a podíval se na něj znovu. Ještě teď nevycházím z úžasu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to divný patron. Takový sem nepatří........ Michael Jackson alias Duch - Řekl jsem vám, že tu nejsem sám ?......... To je má rodina. Podmanivý veselý příběh ze špetkou lidskosti převážené k dětské nevinnosti. Pěkná choreografie a masky. CITÁT - Ještě se nebojíte ?........ Písně Michaela Jacksona nemusím ,ale musím uznat, že má (měl) pěkné videoklipy. Každý, který jsem viděl byl prostě propracovanej. Ghost mezi ně rozhodně patří. CITÁT - Promiňte, je tohle strašidelné ?........ Na výrobě tohoto klipu spolupracoval i Stephen King. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Pohybova magie Michaela Jacksona spojena s trikovym umenim genialniho trikoveho specialisty Stana Winstona rozhodne neni nezajimavy napadem. Ten napad presel z rise pohadek (kde se vsak odehrava) do skutecne podoby a je jednim z nejlepsich Jacksonovych filmu. Pokud si libujete v Jacksonovych tanecnich kreacich a nevadi vam trocha krivych zubu a odlupujici se kuze, tak si rozhodne nebudete stezovat. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Genialita a talent naprosto bezkonkurenčního Michaela Jacksona snad nemají hranic. Speciální efekty tohoto krátkého filmu (jak Michael říkal svým videoklipům) můžou konkurovat těm filmovým dnes, extrémní choreografie tanečního titána, ve studiu Králem skvěle odvedený vokální výkon, brilantně složené taneční pecky, strašidelná atmosféra 90. let, že by se dala krájet, vizuál snad z jiného vesmíru, masky od Stana Winstona, Michael Jackson asi v pěti rolích a geniální podtext války Michaela s bulvárem a ignorantskou veřejností. Tak tohle je dámy a pánové mimořádné skoro třičtvrtěhodinové umělecké dílo a rukopis nesmrtelné vizionářské legendy Michaela Jacksona. Ať navždy žije Král!!! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu byly použity skladby z alba „Blood On The Dance Floor“, konkrétně songy Ghosts, Is It Scary, 2 Bad. (Roman.Ticka)
  • Film natočil přeborník v maskách Stan Winston. (Halloween9)
  • Michael Jackson hraje ve filmu pět rolí. Používá k tomu speciální make-up a měnění hlasu. (Halloween9)

Reklama

Reklama