Reklama

Reklama

Kancelář pro kontrolu pouliční magie

  • Rusko Ганзель, Гретель и Агентство Магии (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Jeníčka a Mařenky, jak je znáte z pohádek, jsou teď tajní agenti, kteří musí vypátrat zmizelého krále pomocí kouzel, fištrónu a týmové práce. (Netflix)

Recenze (13)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Aneb jak to opravdu bylo s Jeníčkem a Mařenkou, než to tajní agenti pro styk s veřejností bratři Grimmové upravili? Jeden byl švindlíř a druhá byla super tajná agentka. Macecha byla něco jako Agent M v Bondech, Nevlastní sestra zase jako Agent Q z Bonda atd.. Nečekala jsem, že se u pohádky tak pobavím, ale jednotlivé narážky na jiné pohádky a na story Hansel and Gretel byly skvělé. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Taková docela snesitelná jednoduchá blbost, která kombinuje MiB s klasickými pohádkami nejen od bratří Grimmů... Nic víc, nic míň. Nepotěší, neurazí - 5/10 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná pohádka, která pobaví. Nečekala jsem, že Baba Jaga bude věrnou kopií té z Mrazíka, ale byla, takže za mě super. Příběh je super a film je plný akce. Rozhodně hezká podívaná pro celou rodinu s malými dětmi. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rozprávka zaúčinkuje svojou občasnou vtipnosťou, ale celú svoju farebnosť utápa v tonách modrého koloritu, o žiarivosti nemôže byť ani reč. Ide o rusko-americkú spoluprácu (zrejme poslednú v roku 2021), a tak to aj vyzeralo. Asi sa nevedeli dohodnúť. Niektoré detské nenáročné oči sa však budú baviť. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Není to Shrek, Doba ledová ani Madagaskar. Dvakrát si animák nepustím, ale průměr bych řekla dobrý. Párkrát jsem se zasmála, nic překvapivého tam nebylo, na konci lehce doják.. ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale dospěláky pravděpodobně ani nijak zvlášť nenadchne. Koncept okopírovaný ze Shreka, hodně barviček, roztomilý pejsek. Dětem by se to líbit mohlo. 60% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se jedná o vykrádačku všeho možného i nemožného, tak se kupodivu jedná o velice povedenou podívanou, s pěknou animací a sympatickými postavami. Příběh je poměrně jednodušší, má však svižné tempo, opravdu pořádnou dávku humoru a v neposlední řadě také příjemně uvolněnou atmosféru. Nečekejte ale žádný srdceryvný animák à la Disney, Pixar apod. KKPM má jediný cíl, a sice diváka maximálně pobavit, což se soudruhům filmařům maximálně povedlo. A to jsem si myslel, že mě už máloco překvapí, a on pak Netflix přijde s Ruským animákem, který překvapivě není až tak pitomý, jak se na první pohled může zdát. Pro děti takřka ideální záležitost. 7/10. ()

misiaq

všechny recenze uživatele

skoda chybajuceho dabingu, pre niektorych, potazmo male deti, na ktore tento animak cieli, nie je plynula anglictina este standard. ()

Reklama

Reklama