foto

Susan Santiago

  • nar. Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Byrd and the Bees
2018 Nenávist, kterou jsi probudil
2015 Of Fortune and Gold
Rychle a zběsile 7
2011 Spravedlnost pro Natalee Hollowayovou (TV film)
2003 Bláznivá školka
2002 Cutting Horse

TV seriály

2020 Tohle jsme my (TV seriál)
Clouds (S04E15)
Light and Shadows (S04E10)
2019 Zelenáč (TV seriál)
Tough Love (S02E05)
Chirurgové (TV seriál)
Blood and Water (S15E16)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
He Made a Terrible Mistake (S03E14)
We're Bad People (S03E10)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Náprava kursu (S03E05)
Vražedná práva (TV seriál)
Who's Dead? (S03E09)
2015 Skandál (TV seriál)
The Lawn Chair (S04E14)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Persuasion (S09E17)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Kdo jsi bez viny (S09E14)
2010 Ochrana svědků (TV seriál)
Father Goes West (S03E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravý patriot (S07E23)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Láska je složitá (S01E15)
Sexuální politika (S01E12)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Pravda v louhu (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Shalom (S04E01)
Ztráta paměti II. (S03E24)
2005 Médium (TV seriál)
Still Life (S02E09)
Čarodějky (TV seriál)
Imaginární přátelé (S07E20)
2004 JAG (TV seriál)
V sousedství (S10E08)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Partners (S02E03)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Přátelé a milenky (S01E05)
Čarodějky (TV seriál)
Astrální projekce (S02E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky