foto

Bryan Fuller

  • nar. 27.7.1969 (49 let)
    Lewiston, Idaho, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Mockingbird Lane (TV film)
2009 Mrtví jako já
2006 Amazing Screw-On Head, The (TV film)
2002 Carrie (TV film)

TV seriály

2017 Američtí bohové (TV seriál)
A Murder of Gods (S01E06)
Lemon Scented You (S01E05)
Git Gone (S01E04)
další epizody (6)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
The Vulcan Hello (S01E01)
2015 Hannibal (TV seriál)
The Wrath of the Lamb (S03E13)
The Number of the Beast Is 666 (S03E12)
...And the Beast from the Sea (S03E11)
další epizody (13)
2014 Hannibal (TV seriál)
Mizumono (S02E13)
Tome-wan (S02E12)
Ko No Mono (S02E11)
další epizody (13)
2013 Hannibal (TV seriál)
Savoureux (S01E13)
Relevés (S01E12)
Rôti (S01E11)
další epizody (12)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Prudké ochlazení (S03E20)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Od A do Bz (S02E01)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Sranda jako na pohřbu (S01E03)
K nakousnutí (S01E01)
Hrdinové (TV seriál)
Společnost nade vše (S01E17)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Kolize (S01E04)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Cocktail Bunny (E11)
Barrel Bear (E07)
Wax Lion (E01)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Živá mrtvá dívka (S01E02)
Pilot (S01E01)
2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Friendship jedna (S07E20)
Pracovní síly, část první (S07E15)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
Strašidlo z paluby dvanáct (S06E25)
Zuřivost (S06E23)
další epizody (4)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Malý krok (S06E08)
Alice (S06E05)
Bárka mrtvých (S06E03)
další epizody (9)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Voják (S05E02)
Živý svědek (S04E23)
Pohled do minulosti (S04E17)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tělesná pouta (S04E12)
Havran (S04E06)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Stanice Empok (S05E24)
Světlo a temnota (S05E11)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2019 Star Trek: Short Treks (TV seriál)
The Escape Artist (S01E04)
Američtí bohové (TV seriál)
Moon Shadow (S02E08)
Treasure of the Sun (S02E07)
Donar the Great (S02E06)
další epizody (8)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Such Sweet Sorrow, Part 2 (S02E14)
Such Sweet Sorrow (S02E13)
Through the Valley of Shadows (S02E12)
další epizody (14)
2018 Star Trek: Short Treks (TV seriál)
The Brightest Star (S01E03)
Calypso (S01E02)
Runaway (S01E01)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Will You Take My Hand? (S01E15)
The War Without, the War Within (S01E14)
What's Past is Prologue (S01E13)
další epizody (6)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
A Prayer for Mad Sweeney (S01E07)
A Murder of Gods (S01E06)
další epizody (8)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Into the Forest I Go (S01E09)
Si Vis Pacem, Para Bellum (S01E08)
Magic to Make the Sanest Man Go Mad (S01E07)
další epizody (9)
2013 Hannibal (TV seriál)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Američtí bohové (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)

Host

TV pořady

2009 Kevin Pollak's Chat Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(66)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace