Reklama

Reklama

Star Trek: Short Treks - Season 1 (2018) (série)


Mistr úniků (S01E04)

(epizoda)
  • USA The Escape Artist

Obsahy(1)

Harry Mudd se ocitne v zapeklité situaci na palubě nepřátelské lodi. (SkyShowtime)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi to nejlepší co se může chlubit (???) značkou Star Trek Discovery. Díl s Harrym Muddem mi přišel nepravděpodobný a přepálený. Postava známého podvodníčka se vůbec nepodobala své předloze z TOS. Tady si na to autor dal pozor a napsal hravý příběh se špetkou humoru a vynikající pointou. ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn epizodka se super humorem, ovšem tak nějak to ponižuje technologickou vyspělost pana Data, který žil o století později. Když by dovedl Mudd v 23. století vytvořit tak věrné a socialně schopné duplikáty sebe sama, tak proč by Mr. Data ve 24. století vypadal tak roboticky a byl natolik socialně neschopný? Nj, plot hole (kterou Discovery nyní vytvořila - pokud tedy v dalších episodách neuvidíme vysvětlení). ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší Shot Trek. Mudd je prostě geniální řízek a tahle podoba mu padne jako ulitá. Vtipné, svižné, zábavné s geniálním koncem a naprosto úžasnou režií a hereckými výkony všech zúčastněných. 100%. ()

joe196666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda Magic to Make the Sanest Man Go Mad (S01E07) v první řadě STD byla dle mého názoru jedna z nejzábavnějších. Většina českých "fanoušků" ST však měla jiný názor.... ale možná by se teď opravili, kdyby se na STD podívali znovu s odstupem (bez předsudků). Tato epizoda ST:Short Treks je jednoznačným koncertem nejen herectví, ale i režie zhuštěné do 15 minut. Ať žije svět ST!!! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama