foto

Martin Douba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Chvilky
2013 Křídla Vánoc
2007 Pusinky
2002 Radhošť

TV seriály

2020 Zrádci (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Vodník (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

1993 Jedna setina

Hudební videoklipy

2017 Těžkej Pokondr: Sketmen (Kretén) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky