foto

Frank Helmer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 Allison
Kóma (TV film)
Sunset Stories
Čivava z Beverly Hills 3
2010 All About Evil
Barry Munday
Kazatelova dcera
Nomads (TV film)
2008 Disaster Movie
Patologie
Tohle je Sparta!
2007 I.Q.: Génius
Velkej biják
2006 DOA: Na život a na smrt
2005 Můj auťák Brouk
2004 Agentky D.E.B.S.
2002 L.A.X.
2001 Neznámá za mřížemi (TV film)
1998 Burn

TV seriály

2019 Cobra Kai (TV seriál)
Žádné slitování (S02E10)
Pulpo (S02E09)
Glory of Love (S02E08)
další epizody (10)
2018 Champaign ILL (TV seriál)
Cobra Kai (TV seriál)
Slitování (S01E10)
Jiní, a přece stejní (S01E09)
Svlékání kůže (S01E08)
další epizody (10)
2016 Quantum Break (TV seriál)
Queen of the South (TV seriál)
Billete de Magia (S01E08)
El Hombre Pájaro (S01E07)
El Engaño como la Regla (S01E06)
další epizody (7)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
2012 Georgia (TV seriál)
Kendra (TV seriál)
2010 90210: Nová generace (TV seriál)
Nejsem krysa, jsem hrdina (S02E13)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Zimní pohádkový ples (S02E12)
Nic netrvá věčně (S02E11)
Přiznání (S02E10)
další epizody (12)

Režijní filmografie

Filmy

2012 V lese

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky