foto

John Zenda

  • nar. 21.7.1944
    Dunsmuir, California, USA
  • zem. 3.8.1994 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Hra s ohněm
1988 Barvy
Perfect Victims
1984 Pozvánka do pekla
1983 Zlí hoši
1981 Halloween 2
1980 Boj o planetu Zemi (TV film)
Inside Moves
1978 Cesta k ráji
Every Girl Should Have One
Love Is Not Enough (TV film)
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)

TV seriály

1988 Superboy (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace