Reklama

Reklama

Zlí hoši

Trailer

Obsahy(1)

Mick O'Brien (držitel Oscara Sean Penn) je šestnáctiletý problémový kluk, který nešťastnou náhodou zabije mladšího bratra drogového dealera jménem Paco Moreno. Je poslán do nápravného zařízení pro mladistvé, kde musí každý den bojovat o holé přežití. Mezitím Paco brutálně znásilní Mickovu přítelkyni. Když se to Mick dozví, hodlá utéct na svobodu a pomstít se. Po zdařilém útěku je však vrácen zpět. Do stejné polepšovny je následně umístěn i Paco, který myslí také na pomstu. Film je vyhrocen soubojem, jehož výsledek potvrdí, že k určitému polepšení v tomto případě opravdu došlo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keby sa ten záverečný “fight” udržal v rámci súkromnej akcie, bez jasotu obecenstva, resp. by celý scenár zostal v roli bez akejkoľvek nadväznosti na príčinu umiestnenia do ústavu, bolo by to ďaleko lepšie. Takto mi totiž neostáva nič iné, iba si myslieť, že vo všetkých úradoch pracujú skutočne len samí idioti. Chcel som dať tri, no za celkový dojem tú štvrtú predsa len udelím. Dobrý film .. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Film, kvůli němuž si S.Penn nechal na rameno vytetovat vlčí hlavu, je nepřikrášleným pohledem za zdi nápravného zařízení pro mládež. B.Conti k němu složil krásně naléhavou hudbu, jejíž variaci použil později v tématicky spřízněném snímku Kriminál se S.Stallonem. Pokaždé, když tento film vidím, vzpomenu si na jednoho bývalého žáka, který se po tříměsíční „ozdravné kúře“ v podobném zařízení vrátil zkrotlý jako beránek se slovy: „Příšerný, už bych tam nikdy nechtěl zpátky. A to jsem měl ještě štěstí, že jsem černej. Bílej tam totiž nemá šanci přežít!“ ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

KLasickej případ čtyřhvězdičkovýho filmu. Něco tomu chybí, ale není toho až zas tak moc. Podobných filmů jsou haldy, ať už z mužských věznic a nebo dětských nápraváků...Tak mě napadá, proč neudělal pořádnej film ze ženský věznice (nemyslím pornofilm, páč těch je mrda :o) ). Sean Penn již v útlém mládí ukazuje, že z něj bude herec toho nejvyššího formátu. Tohle je jeden z jeho nejprvnějších filmů. Zaujal mě jeden z mládežníků - týpek, kterej hraje hlavního bachaře v Shawshanku :o) (Budeš chcát, až ti řeknem, že máš chcát....) . Asi se mrknu na Spáče, páč to je jeden z vrcholů mládežnickejch vezění... ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Pěkně drsná záležitost. A maxidrsnej je tady Sean Penn. Pokaždý, když ho vidím ve filmu, mám pocit, že je schopnej udělat něco neočekávaně brutálního. A tady to dělá. Film je realistickej a věřím, že takhle to tenkrát v americkým pasťáku vypadalo a ani rvačka není stylu "ty teď jako bouchneš sem a já uhnu tam a pak to sjedem znova naostro", cejtil jsem ten pot a to úsilí. No mě se to prostě moc líbilo a basta fidli. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Bad Boys je v rámci možností surový, no stále aj dosť ľudský príbeh kde s postavami súcitíte. Vie byť nepríjemný, a ajkeď ide o dosť jednoduchú záležitosť, miestami tuctovú, tak to nevadí. Tie drsňácke pózi pôsobia skutočne a Sean Penn hraje parádne. Nie je to nič extra výnimočné a vlastne sa ani nečudujem že ide o takmer neznámy film, no na mňa zafungoval. A ku koncu dosť intenzívne. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Sean Penn si nechal kvůli filmu vytetovat hlavu vlka. (Fenk)

Reklama

Reklama