foto

Ulrich Gebauer

  • nar. 28.1.1956 (63 let)
    Laufen, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tonio & Julia – Wenn einer geht (TV film)
2018 Nord bei Nordwest - Waidmannsheil (TV film)
2015 Tatort - Der Inder (TV film)
Täterätää! Die Kirche bleibt im Dorf 2
Unter der Haut (TV film)
2014 Tajemná legenda (TV film)
2013 Himmelfahrt - Der Tote auf dem Eis (TV film)
2012 Die Kirche bleibt im Dorf
Schlaflos in Schwabing (TV film)
2011 Služebnice boží (TV film)
2010 Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
2009 Woche für Woche (TV film)
2007 Místo činu - Prst (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Rufer, der Wolf (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Nina (TV film)
2004 Tatort - Bitteres Brot (TV film)
Tatort - Der vierte Mann (TV film)
2003 Die Klasse von '99
Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
Místo činu: Kolín - Bermudy (TV film)
2002 Der Felsen
Die 8. Todsünde: Das Toskana-Karussell
Tatort - Flashback (TV film)
2001 Tatort - Tod vor Scharhörn (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Bruderliebe (TV film)
Zwei Brüder - Mörderische Rache (TV film)
1999 Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
Tatort - Mordfieber (TV film)
1998 Krambambuli (TV film)
1997 Když prezident dvakrát zazvoní (TV film)
Tatort - Brüder (TV film)
1996 Tresko - Amigo Affäre (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - 1A Landeier (TV film)
Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)
1994 Dreimal die Woche... (TV film)
In dieser Stadt daheim (TV film)
Letzte Entscheidung, Die (TV film)
1993 Tatort - Flucht nach Miami (TV film)
1991 Für immer jung (TV film)
1990 Kupferfalle, Die (TV film)
Místo činu - Schůzka (TV film)
Wilhelm Tell (TV film)
1988 Život jedné kočky
1981 Die heilige Johanna der Schlachthöfe (divadelní záznam)
Kolossale Liebe (TV film)

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mission to Mars (S11E07)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Ztracené dědictví (E11)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Konkurrenten (S06E16)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zerbrochene Träume (S04E01)
Big Ben (TV seriál)
Mrtvý z močálu (S11E03)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Unter Asphalt (S03E13)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Zásah (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
Mit List und Krücke (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Die Wiesingers (TV seriál)
1981 Die Knapp-Familie (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace