foto

Laurent Gamelon

  • nar. 19.6.1960 (58 let)
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Brèves de comptoir
2011 Le bon samaritain (TV film)
2010 10 minut od pláže (TV film)
Imogène McCarthery
Nic k proclení
2009 Erreur de la banque en votre faveur
2008 La jeune fille et les loups
Marie-Octobre (TV film)
Mia a Migo
Musée haut, musée bas
Tailleur pour dames (TV film)
Válka krásek
Ça se soigne ?
2007 L'Auberge rouge
2006 Dablér
Pomoc, děti se vracejí! (TV film)
Skrblík (TV film)
2005 Bal des célibataires, Le (TV film)
Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
2004 Příliš důvěrná tajemství
À trois c'est mieux (TV film)
2003 Drž hubu!
Le Pharmacien de garde
2001 KOndoMEDIE
2000 Herci
1997 Mensonge, Le (TV film)
Puce à l'oreille, La (TV film)
1996 Berjac: Coup de maître (TV film)
Chromozómy XY
1993 Bláznivá cesta
Chacun pour toi
Louis, enfant roi
Tango
1992 Krize
Vieille canaille
1991 Báječné časy
Děkuji, živote
Secrets professionnels du Dr Apfelglück, Les
Snít můžeme vždycky
Triplex
1988 Nebuďte policajta
Palace (TV film)
1987 Oreilles entre les dents, Les
1985 P.R.O.F.S.

TV seriály

2014 Příliš brzy (TV seriál)
Ma femme, sa soeur et moi (S04E05)
Rendez-moi ma fille (S04E04)
Quand maman dérape (S04E03)
další epizody (5)
2013 Příliš brzy (TV seriál)
Haut les coeurs ! (S03E03)
Maman a craqué (S03E02)
Un de plus chez les Boissier ! (S03E01)
Úžasná rodina (TV seriál)
L'Amour en chantier (S10E02)
Le Retour de l'enfant prodigue (S10E01)
2012 Příliš brzy (TV seriál)
La guerre des familles (S02E03)
La mutation (S02E02)
La famille, c'est sacré ! (S02E01)
2011 La Chanson du dimanche (TV seriál)
Ripoux anonymes (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Tous en scène ! (S09E03)
2004 Kaamelott (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
1999 Au bénéfice du doute (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1994 Placé en garde à vue (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Chien et chat (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Les pique-assiettes (TV seriál)
1982 Petit théâtre de Bouvard, Le (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
1985 C'est encore mieux l'après-midi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace