Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vincent (Richard Bohringer) má obdivuhodné povolanie. Je akrobatickým pilotom. Ak máte pevné nervy vo vzduchu, ešte neznamená, že na zemi sa nimi môžete pochváliť tiež. Je výročie svadby, ale pre Vincenta má trpkú príchuť. Objaví totiž neveru svojej ženy a svoje pevné nervy celkom stratí. Vyprevadí svoju ženu aj s milencom na onen svet a končí vo väzení. Po prepustení sa mu ozýva sudca (Philippe Noiret) so žiadosťou, aby pomohol jeho synovcovi. Vincent už je jednoducho na vraždy neverných žien expert... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (65)

easaque 

všechny recenze uživatele

svižný a velmi zajímavý začátek mě dobře navnadil a těšil jsem se dál. Bohužel v průběhu děje je většina dobrých nápadů potlačena rádoby drsným chováním hlavních hrdinů, které mě už tak neimponovalo. Přesto si myslím, že tato roadmovie stojí za podívání a divím se, že za těch skoro 20let od vzniku je téměř neznámý, když je tak málo hodnocený. Zase mi nepřipadá tak radikálně protiženský a mohl by se líbit i jim. Mezi lepší průměr určitě patří. [ PŘÍBĚH: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tak předně k slovenskému obsahu - Vincent ve vězení neskončí! Což je taky jedna z věcí, proč tuhle ulítlou komedii neberu. Ono to celé bylo docela vtipné, někdy se ani nemuselo moc napovídat a Noiret, Bohringer a Lhermitte to zahráli třeba jen tím, že se vyděšeně otočili, ale prostě mi tu chyběl reálný základ a když hezká Judith Godrèche vytáhla v restauraci pistoli, pochopil jsem, že tohle se mi líbit nebude. Navíc mě iritovaly vlasy Miou-Miou, takovou kadrnožku aby pohledal. No vážně, už dlouho mě film takhle neštval. ()

Reklama

Zazie 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne protiženský film, i když se to na první pohled může zdát. Naopak, z toho filmu na mě čišela absolutní pohoda, a to se tam pořád mluví o zabíjení. Původně jsem nevěděla, do čeho jdu, ten disk mi padl do ruky náhodou. Jen jsem si říkala, že film, ve kterém hraje Philippe Noiret, nemůže být špatný. A byl to pěkný nářez. Vlastně svižně odsýpající road (a částečně air) movie s charismatickou hlavní mužskou trojkou v čele se zmíněným P. Noiretem ("Lékaři bez hranic - sestřičky bez kalhotek.") a pár skvělými epizodními postavami ("Nechcete mi udělat dítě? Mám dnes ovulační den.") 88 minut je málo, dám si to znovu! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Nechceme přece zabít všechny ženy na světě. Jen ty, co nás nasírají..." Skvělý film, ale nemyslím si, že by byl nějak silně protiženský, vůbec ne. Podle mě si z něho může "to svoje" odnést úplně každý, muž nebo žena. Parádně sehraná ústřední trojka Noiret-Bohringer-Lhermitte vás zkrátka vezme na hodinku a půl dlouhý výlet, který je plný humoru a neskutečných hlášek (v českém znění navíc výborně přeložených Jiřím Dědečkem, stejně jako v případě Blbce k večeři, například), ale dovede i zvážnět (naprosto úžasná část s postavou Jeana Rocheforta) a přitom nemoralizovat a nebýt zbytečně sentimentální. Zase jednou pět čistých hvězd, tady není co řešit. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Skoro by se dalo říci, že se jedná o 'prcičovský' francouzský snímek ze světa dospělých, především mužské populace. Jejich humorně pojaté chování a hlavně myšlení co se týče žen ještě takhle dokonale nikdo nezpracoval. Jistý šovinismus a určitá imbecilita je tahounem příběhu, který by měl být určen snad jen mužům. Některé ženy bez smyslu pro humor by se mohli i urazit. Je to zábavná jízda, která má švih, a která se jen tak neopakuje, takže kdo nenastoupí, mohl by mít už smůlu. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama