foto

Sophia Ali

  • nar. 7.11.1995 (25 let)
    San Diego, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2021 Uncharted
2018 Vadí nevadí
2017 Bad Kids of Crestview Academy
2016 Everybody Wants Some!!
Mono
2015 The Walking Deceased
2008 Přesný zásah
2007 Krvavá pomsta

TV seriály

2020 The Wilds (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Chirurgové (TV seriál)
Reunited (S16E03)
Back in the Saddle (S16E02)
Nothing Left to Cling To (S16E01)
další epizody (12)
2018 Teta Mick (TV seriál)
The Juice (S02E15)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
The Good, the Bad and the Crazy (S02E10)
Full Mental Jacket (S02E09)
La La Locked (S02E02)
další epizody (4)
Chirurgové (TV seriál)
Blowin' in the Wind (S15E08)
Momma Knows Best (S15E04)
Broken Together (S15E02)
další epizody (5)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story (S14E07)
2016 Předstírání (TV seriál)
Up in Flames (S03E10)
Ex-Posed (S03E09)
Untitled (S03E08)
další epizody (5)
2014 Tyran (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Kdo jsi bez viny (S09E14)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
2003 K Street (TV seriál)
1992 Barney a jeho přátelé (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky