foto

Jeff Galfer

  • nar. 18.10.1979 (40 let)
    Barrington, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Love & Mercy

TV seriály

2020 Fotbalový talent (TV seriál)
Crossroads (S02E11)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Chalk One Up (S08E04)
2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
Smrtící výzkum (S09E13)
2018 Tým Škorpion (TV seriál)
The Bunker Games (S04E13)
2016 Little Big Awesome (TV seriál)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
The Old College Try (S02E11)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zpátky na začátek (S11E13)
2012 Date-A-Max (TV seriál)
Řeka (TV seriál)
The Experiment (E07)
Magus (E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Nechť vás provází štěstí (S05E06)
2009 Leaving Bliss (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Podfuk (S05E12)
2008 Z Rock (TV seriál)
2006 Právo a pořádek (TV seriál)
Family Friend (S16E12)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky