foto

Chi-Leung Kwong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Ip Man: Cheung Tin Chi
Ta chung ča
2017 कुंग फ़ु योग
2016 Můj strážný senior
2015 Chi dao
San cheng ji
2014 Království bílé čarodějnice
Ming hun qi shi
Z feng bao
失戀急讓
闺蜜
2013 Bai xing jiu dian
Bei tou zou de na wu nian
Mi li ye
Ohnivá bouře
Quan Min Mu Ji
Zao Jian
2012 Da mo shu shi
Han zhan
The Second Woman
Xiao shi de zi dan
2011 Jednoduchý život
Ji su tian shi
Osamělý válečník
Qing cheng zhi lei
The Law Of Attraction
Xia ri le you you
2010 Crossing Hennessy
De xian chao fan
Huang cun gong yu
Ozvěny duhy
Přesný cíl
Wu ren jia shi
Yi lu you ni
2009 Jia you xi shi 2009
Mulan
Město zločinu
Princ slz
Qie ting feng yun
Tian shui wei de ye yu wu
2008 Bojovníci WUSHU
Da sou cha zhi nu
Láska na ostří meče
Qin mi
Yi ban hai shui, yi ban huo yan
Yi ge hao ba ba
2007 Bang jia
Jun chi
Men tu
Sheng ri kuai le
Shi fen ai
Xin xiang shi cheng
Xiong di
2006 Válka rozumu a cti
2005 Chong bu zhi
Han cheng gong lue
Long dao qi yuan
Long han wei 2 zhi huang mu niang niang ne?
Qian bei bu zui
Ru guo - Ai
Tong meng qi yuan
Zao shu
2004 Koma
Mo huan chu fang
2003 Long gan wei 2003
Xing yun chao ren
2002 Hao xin xiang ai
July Rhapsody
Marry a Rich Man
Princess D
Saam gaang
Twenty Something Taipei
2001 Agent z Hong Kongu
You yuan jing meng
2000 Jia ri de ma ma cha
Qiang wang
Shi er ye
Xia gu ren xin
Zabijáci z Tokia
1999 Instinkt lovce
Liu xing yu
Qian yan wan yu
Xin dong
Xing yue tong hua
Zhen xin hua
Zi yu feng bao
1998 Fujadžó
Huan yin te gong
Jiu xing bao xi
Love & Let Love
1997 Dou ding qi yu ji
Shen tou die ying
Suan si cao
1996 Da nei mi tan 008
Fu do moon
Ren jian se xiang
Se qing nan nu
Tian mi mi
1995 Lie huo zhan che
Maang gwai tou fong
Shan shui you xiang feng
1994 Chungking express
Ma shen
1993 Xin bu liao qing
1992 Gai shi ying xiong
Král zlodějů
Yu ya gong wu
1991 Beyond ri zi zhi mo qi shao nian qiong
Ji ya lian
1990 Miao jie huang hou
Wu di xing yun xing
1989 Fa da xian sheng
1988 Qi xiao fu
Tygří klec
1986 Mei gui de gu shi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace