foto

Charlie McDowell

  • nar. 10.7.1983 (36 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Discovery
2016 Untitled Sarah Silverman Project (TV film)
2014 The One I Love

TV seriály

2019 On Becoming a God in Central Florida (TV seriál)
The Stinker Thinker (E01)
2018 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola III. (S02E03)
Legion (TV seriál)
Chapter 15 (S02E07)
2017 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola VIII. (S01E08)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Řešení datového úložiště (S03E04)
Meinertzhagenova brašna (S03E03)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Discovery

Herecká filmografie

Filmy

2014 The One I Love

TV seriály

2004 Larry, kroť se (TV seriál)
The Blind Date (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky