foto

Massimo De Rita

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Anita Garibaldi (TV film)
Caruso (TV film)
2009 Všichni jsou v pohodě - původní scénář
2008 Einstein (TV film)
2006 Mafalda di Savoia - Il coraggio di una principessa (TV film)
Neznámá
Svatá rodina (TV film)
2005 Cuore nel pozzo, Il (TV film)
De Gasperi, l'uomo della speranza (TV film)
2004 Questo amore (TV film)
Rivoglio i miei figli (TV film)
2003 Enzo Ferrari (TV film)
I ragazzi della via Pál (TV film)
2002 Incompreso (TV film)
2001 Piccolo mondo antico (TV film)
2000 Maria, figlia del suo figlio (TV film)
Padre Pio (TV film)
1990 Očitý svědek (TV film)
Všem se daří dobře
1989 Maschera del demonio, La
1987 Australiana a Roma, Un' (TV film)
Padroni dell' estate, I
1985 Profesor
1984 Ničitel
1982 Porca vacca
1981 Car crash
Setina sekundy
1980 Bankovní konto s výstrahou
Puma člověk
Speed Driver
1978 Corleone
Odumírání lásky
Velký balík peněz
1977 Cesta rajské smrti
1976 Bluff storia di truffe e di imbroglioni
Velké vydírání
1975 El clan de los inmorales
Jdi, gorilo!
1973 Le Guerriere dal seno nudo
Polizia è al servizio del cittadino?, La
Revolver
Skalpel v rukou bílé mafie
Valdézovi koně
1972 ¡Viva la muerte... tua!
1971 Uomo dagli occhi di ghiaccio, L'
Vyšetřování skončilo, zapomeňte!
1970 Vamos a matar, compañeros
1969 Barbagia
Hora cero: Operación Rommel
Una breve stagione
1968 Bandité v Miláně
Roma come Chicago

TV seriály

2002 La guerra è finita (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1988 Guerra di spie (TV seriál)
Tajemství Sahary (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1960 Maska démona

Spisovatelská filmografie

Filmy

1974 Občan se bouří - kniha
1970 Brutální město - kniha
1964 Roma contro Roma - kniha

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace