foto

Geraint Wyn Davies

  • nar. 20.4.1957 (62 let)
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hamlet
2015 Antony and Cleopatra (divadelní záznam)
2007 I Know What I Saw (TV film)
2003 Alien Tracker
2002 Americké psycho 2
Kostka 2 - Hyperkrychle
Trudeau (TV film)
Wild Dogs, The
2000 One of the Hollywood Ten
1996 Trilogy of Terror II (TV film)
1995 Spiknutí (TV film)
Tanec v temnotách (TV film)
1993 Duch Niagary (TV film)
Jen spi, malá... (TV film)
Moje cudzie deti (TV film)
1992 Terror Stalks the Class Reunion (TV film)
1989 Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (TV film)
1988 Taming of the Shrew, The (TV film)
1987 Daughters of the Country: 'Ikwe' (TV film)
1986 The Boys from Syracuse (TV film)
1979 Paid Vacation, A (TV film)
1978 D.O.A. (TV film)
1977 Deadly Harvest

TV seriály

2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Studie Sherlocka (S06E04)
2010 Baxter (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Břichomluvec (S01E09)
Jak prosté, milý Murdochu (S01E04)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S05E09)
Day 5: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S05E06)
Day 5: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S05E05)
další epizody (6)
2001 Tracker (TV seriál)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
1998 Canadians, The (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Ráj (S02E17)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Výroční setkání (S04E19)
1987 Airwolf (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1978 High Hopes (TV seriál)
1977 So the Story Goes (TV seriál)
The Great Detective (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)
1975 Sidestreet (TV seriál)

Dokumentární

1985 To Serve and Protect (TV seriál)

Hudební videoklipy

1986 Learning to Fly (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Pit Pony (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace