foto

Geraint Wyn Davies

  • nar. 20.4.1957 (63 let)
    Swansea, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Scottish Play
2016 Hamlet
2007 I Know What I Saw (TV film)
2003 Alien Tracker
2002 Americké psycho 2
Kostka 2 - Hyperkrychle
Trudeau (TV film)
Wild Dogs, The
2000 One of the Hollywood Ten
1996 Trilogy of Terror II (TV film)
1995 Spiknutí (TV film)
Tanec v temnotách (TV film)
1993 Duch Niagary (TV film)
Jen spi, malá... (TV film)
Moje cudzie deti (TV film)
1992 Terror Stalks the Class Reunion (TV film)
1989 Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (TV film)
1988 Taming of the Shrew, The (TV film)
1987 Daughters of the Country: 'Ikwe' (TV film)
1986 The Boys from Syracuse (TV film)
1979 Paid Vacation, A (TV film)
1978 D.O.A. (TV film)
1977 Deadly Harvest

TV seriály

2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Studie Sherlocka (S06E04)
2011 Doylův okrsek (TV seriál)
Crashing on the Couch (S02E07)
2010 Baxter (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Břichomluvec (S01E09)
Jak prosté, milý Murdochu (S01E04)
ReGenesis (TV seriál)
The Truth (S04E13)
The Sounds of Science (S04E12)
Bloodless (S04E11)
další epizody (10)
2007 ReGenesis (TV seriál)
Back to the Future (S03E13)
Jacobson's Organ (S03E12)
Unbearable (S03E10)
další epizody (8)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S05E09)
Day 5: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S05E06)
Day 5: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S05E05)
další epizody (6)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Victoria (S01E12)
2001 Tracker (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Paralelní svět (S07E10)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
1998 Canadians, The (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Ráj (S02E17)
Věčný rytíř (TV seriál)
Last Knight (S03E22)
Ashes to Ashes (S03E21)
Francesca (S03E20)
další epizody (9)
1995 Věčný rytíř (TV seriál)
Fever (S03E13)
Strings (S03E12)
Sons of Belial (S03E11)
další epizody (28)
1994 Věčný rytíř (TV seriál)
Can't Run, Can't Hide (S02E11)
Father's Day (S02E10)
Undue Process (S02E09)
další epizody (11)
1993 Věčný rytíř (TV seriál)
Love You to Death (S01E22)
1966 (S01E21)
Fatal Mistake (S01E20)
další epizody (4)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
Feeding the Beast (S01E18)
Unreality TV (S01E17)
Only the Lonely (S01E16)
další epizody (18)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
For a Song (S01E08)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Výroční setkání (S04E19)
1987 Airwolf (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1978 High Hopes (TV seriál)
1977 So the Story Goes (TV seriál)
The Great Detective (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)
1975 Sidestreet (TV seriál)

Dokumentární

1985 To Serve and Protect (TV seriál)

Hudební videoklipy

1986 Learning to Fly (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2015 Antony and Cleopatra (divadelní záznam)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Pit Pony (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)