foto

Marc Aden Gray

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Matrix
1996 Sluneční šíp
1991 Flirtování
Kudy domů (TV film)
1990 Crossing, The
1987 High Tide

TV seriály

2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Why We Fight (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Šifra (S01E04)
American Horror Story (TV seriál)
Vítejte v Briarcliffu (S02E01)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dědic (S09E11)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S08E20)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1995 Vládci kouzel (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Richmond Hill (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Mobile Therapy (TV film)

TV seriály

2013 Why We Fight (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Why We Fight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace