foto

Scott Marlowe

  • nar. 24.6.1932
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 6.1.2001 (68 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Útok na ponorku II: Klamný cíl
1994 Jít za hlasem srdce (TV film)
Námořní policie
Otázky srdce (TV film)
1993 Bouře v lahvi
1989 No Place Like Home (TV film)
1982 Thou Shalt Not Kill (TV film)
1981 Circle of Power
1978 The Critical List (TV film)
1975 Journey Into Fear
1971 Travis Logan, D.A. (TV film)
1970 Night Slaves (TV film)
1964 Unknown, The (TV film)
1963 Lonnie
1961 A Cold Wind in August
1960 Subterraneans, The
1959 Riot in Juvenile Prison
1958 The Cool and the Crazy
Young and Wild
1957 Men in War
The Restless Breed
1956 Gaby
The Scarlet Hour
The Young Guns
1954 Attila

TV seriály

1994 Údolí princezen (TV seriál)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Podporučík RO (S05E03)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Michael's Campaign (S03E10)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Adams of Eagle Lake (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
The Forms of Things Unknown (S01E32)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
It Crawled Out of the Woodwork (S01E11)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky