foto

Dal-hwan Jo

  • nar. 10.5.1981 (39 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Chainpyo
2020 Cheotjancheoreom
2018 Changganho
Changgowl
2017 Bandeusi jabneunda
Botongsaram
Saranghagi ddaemune
Wonseuteb
2016 Haru no jume
2015 Deo pon
Joseonmasoolsa
2014 Gisooljadeul
Královský krejčí
Maenhol
Piráti
Redeukapet
Vnitřní krása
2012 Daensing kwin
Kongmojadeul
2011 Keopeuljeu
2007 Donggabnaegi gwaoihagi leseun II
Du eolgurui yeochin
2006 Bangkwahoo oksang
Wontakeui cheonsa
2005 Mudeungsantajan, Park Hong Suk
2004 Geunyeonleul mooleumyeon gancheob
2003 Hwangsanbeol
2002 Saekjeuk shigong
2001 Doosabooilchae

TV seriály

2019 Dongnebyeonhosa jodeulho 2 : joewa beol (TV seriál)
Jeoseutiseu (TV seriál)
2018 Hunnamjeongeum (TV seriál)
2017 Kwitsokmal (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Manyeobogam (TV seriál)
Wooteumsilgyeok (TV seriál)
2015 Dalkomhan paemilli (TV seriál)
Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
Jjagtoong paemilli (TV seriál)
2014 Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Hwansang geotab (TV seriál)
2012 Inhyeonwanghooui namja (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Kaljabi ibalsa (TV seriál)
2006 Miseuteo gootbai (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
Jangmiui jeonjaeng (TV seriál)
2003 Apgujeong jonggatjip (TV seriál)
Seumusal (TV seriál)
2002 Daebak kkijak (TV seriál)
2001 허니 허니 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky