foto

Brant Daugherty

  • nar. 20.8.1985 (31 let)
    Mason, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brant David Daugherty sa narodil 20.8.1985 v mestečku Mason, v americkom štáte Ohio. Jeho mama je zdravotná sestrička a otec bol učiteľom umeleckej výchovy až do februára 2009, kedy skonal na rakovinu. Má brata a sestru, ku ktorej má v poslednej dobe najbližšie. 

Na strednej škole hral do druhého ročníka americký futbal, no potom prešiel cez konkurz do školského divadla a v ňom ostal až do maturity. V štúdiu pokračoval na katedre filmu Kolumbijskej univerzity a po jej úspešnom dokončení sa presťahoval do Los Angeles, kde začala jeho herecká kariéra. 

Brantovým prvým filmom bola krátka komédia Mladý pastor Kevin, kde dostal maličkú rolu. Koncom októbra 2013 mal premiéru film Starving Games (čo je paródia na kinohit Hunger Games), a tu si už zahral jednu z hlavných postáv, chlapíka menom Dale. Ďalej natočil romantický televízny film s názvom The Michaels a jednu dramatickú snímku s názvom Oranges, v ktorej dostal hlavnú úlohu.

Najznámejší je však zo seriálu Pretty Little Liars, ktorý sa vysiela od roku 2010 a v ktorom hrá postavu Noela Kahna. Zahral si aj v 14-tich dieloch jednej z najpopulárnejších amerických telenoviel Dni nášho života. V roku 2013 zaujal v seriáli Army Wives a v jeho siedmej sérii, ktorá sa začala vysielať v apríli, si zahral už ako právoplatný člen hereckého tímu.  

Je narodený v znamení panny a herectvo je jeho vysnená práca. Tvrdí o sebe, že je netrpezlivý, ale neberie to ako zlozvyk. Motivuje ho to, aby šiel neustále napred. Jeho obľúbená webová stránka je Twitter a je na ňom zavesený v jednom kuse. Má rád, keď mu niekto píše, preto svojim fanúšikom odkazuje: „Hor sa do toho!“.

Adriana "deathmoon" Sage

Herecká filmografie

Filmy

2016 Accidental Engagement
2015 Bezbožný syn (TV film)
Merry Kissmas (TV film)
The Suicide Note
2014 Proroctví lásky (TV film)
2013 The Starving Games

TV seriály

2016 Clevver Now (TV seriál)
Relationship Status (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
The Wrath of Kahn (S07E09)
Exes and OMGs (S07E08)
další epizody (5)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
EscApe from New York (S05E01)
2012 Pretty Dirty Secrets (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
What Lies Beneath (S03E10)
The Kahn Game (S03E09)
The Naked Truth (S02E19)
další epizody (6)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
The First Secret (S02E13)
I Must Confess (S02E11)
Never Letting Go (S02E06)
další epizody (8)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Keep Your Friends Close (S01E10)
The Perfect Storm (S01E09)
Please, Do Talk About Me When I'm Gone (S01E08)
další epizody (4)
2009 Eastonská soukromá (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace