foto

Genadij Rumlena

  • nar. 11.5.1950 (68 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Psaní do nebe (divadelní záznam)
2010 České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft (divadelní záznam)
2007 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry (divadelní záznam)
2006 Dobytí severního pólu (divadelní záznam)
2004 Afrika aneb Češi mezi lidožravci (divadelní záznam)
2001 Švestka (divadelní záznam)
2000 Hymna aneb Urfidlovačka (divadelní záznam)
1997 Blaník (divadelní záznam)
Němý Bobeš aneb Český Tarzan (divadelní záznam)
Vražda v salónním coupé (divadelní záznam)
1996 Dům poslední radosti (TV film)
1990 Tvrdý chleba (TV film)
1987 Nejistá sezóna
1984 Rozpuštěný a vypuštěný

Dokumentární

2000 Záskok aneb Cimrman v Národním divadle (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace